Jos Puutarha.netin käytössä on ongelmia, niin...

yritä ensin tyhjentää selaimen välimuisti. Jos ongelma ei sillä ratkea, niin yritä seuraavaksi poistaa evästeet selaimesta. Välimuistin tyhjäys/evästeiden poisto auttaa saamaan jo tehdyt muutokset voimaan. Puutarha.netin uudistustyö saattaa vielä ajoittain aiheuttaa käyttökatkoksia ja ihmeellisiä näkymiä, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä... Tv. Toimituksen ja tekniikan väki

Kokeile Valintaopasta - voit voittaa juuri sen mitä tarvitset!

Testaa Biolanin Ympäristötuotteiden Valintaoppaan avulla, minkälainen Kompostori/Käymälä/Puhdistamo tai Suodatin vastaa juuri SINUN tarpeitasi. Testauksen jälkeen voit osallistua arvontaan ja voittaa itsellesi juuri sen sinulle sopivan tuotteen! Kilpailu käynnissä 15.5.2012 saakka.

Kiitos kyselyyn vastanneille

Puutarha.net tutki ja kyseli taannoin kaikenlaista puutarhakauppaa, nettiostamista sekä itse Puutarha.netiä koskevia asioita. Viikossa saimme jo 651 vastausta, jotka antoivat meille runsaasti ajateltavaa. Otamme Teiltä saamia kehitysideoita ja toiveita huomioon tulevaisuudessa. Kiitos kaikille vastanneille!

SUURI TALOÄÄNESTYS - äänestä suosikkisi ja voita 1 000 € lahjakortti

Rakentaja.fi järjestää suuren taloäänestyksen. Esittelemme 12 erilaista taloa julkisivu- ja pohjakuvineen. Tutustu esittelyihin ja valitse mielestäsi paras talo. Voit myös perustella, miksi juuri kyseinen talomalli on sinun suosikkisi. Kaikkien äänestykseen osallistuvien kesken arvomme 1 000 euron lahjakortin Rakentaja.fi-jäsentukkuun. Jäsentukusta teet edullisia ostoksia rakennustarvikkeista sisustustuotteisiin.

Erikoinen ja ekologinen ympäristötuotetehdas

Biolan-ryhmälle Euraan on rakennettu uusi ympäristötuotetehdas, joka edustaa aivan uudenlaisia ajatuksia teollisuuslaitoksen toiminnasta. Energiaa kierrätetään ja säästetään monin tavoin. Oman osansa ekologisuuteen tuovat myös mm. oma jätevesijärjestelmä, uusin teknologia sekä se, että tehdas saa energiansa tuulivoimasta.
Mökki ja pihavko: 11/12
Ajankohtaista

Pihakivikoulu, 6. osa

Pihakivien kirjo on melkoinen. Käyttökohteisiin on kuitenkin valittava oikeat kivet. Laattaa voi käyttää melko monessa paikassa, mutta ihan joka paikkaan sekään ei sovellu. Esim. pihan rajaus tehdään reunakivillä. Lasten leikkipaikoilla on huomioitava, että hiekkalaatikossa on hiekkaa riittävästi ja jos leikkipaikka on kunnon kokoinen, turvahiekka on leikkipaikan paras alusta.

Pitääkö metsäpihaa lannoittaa?

Mökin piha-alue on melko luonnontilainen; puolukoitakin saa poimia ihan tuvan rappusilta kurkottaen. Olemme kuitenkin istuttaneet pihapiiriin joitain koriste- ja hyötypensaita ja nyt pohdimmekin, pitääkö niille antaa jotain lannoitetta. Tai muulle piha-alueelle? Tontillamme kasvaa pääasiassa mäntyjä ja piha vaihtuu miltei huomaamatta metsäksi.
Kaikki kätevästi Jäsentukusta

Etusivulle | Kerro kaverille | Oikeudellinen tiedote | Palaute | Yhteystiedot © Sanoma Media Finland Oy
Tilaa verkkolehti