Pihakivet edullisesti - Liity suureen pihakivien yhteisostokampanjaan!

Onko pihasi vielä vaiheessa? Oletko kyllästynyt pihasi nykyiseen ilmeeseen? Rakentaja.fi/Jäsentukku ja Rudus järjestävät suuren pihakivien yhteisoston. Liity yhteisostokampanjaan nyt, niin saat yksilöllisen tarjouksen sähköpostiisi. Yhteisostokampanjaan voi liittyä 26.3.-22.4.2012 välisenä aikana ja yksilöllinen tarjous tulee sähköpostiin 30.4.2012 mennessä.

Voita puutarhamatka Azoreille!

Viherpeukaloiden nettisivuilla www.viherpeukalot.fi starttasi 8.3. kampanja, jonka pääpalkintona on 4 hengen eksoottinen puutarhamatka Azoreille! Huikaisevan ihastuttava saariryhmä sijaitsee Atlantilla ja kuuluu Portugalille. Matkan arvo on 5000 €. Osallistu kilpailuun!

Piha kuntoon OSA 1/6: Katse puihin

Uudet kiinteistön omistajat - ja jotkut jo pidempäänkin sillä asuneet - kaipaavat varmasti hieman apua pihapiirinsä kunnostamiseen. Tähän tarpeeseen tulee vastaamaan Piha kuntoon -artikkelisarja, jonka ensimmäisessä osassa pidämme nenännipukan ylpeästi ylöspäin ja kiinnitämme katseemme puihin. Katsellaanpa nyt yhdessä ympärillemme...
Kevättyötvko: 12/12

Pääsiäinen lähestyy - kylvä rairuoho

Vihreää, tuoksuvaa, keväistä ja kaunista. Rairuohon raikas vihreys ja kasvuston keveys tuovat kevään tunnelmaa kotiin. Ei sinne tarvitse munia tai tipusiakaan laittaa; pelkkä ruohokin riittää luomaan kevään tunnelmaa. Voit myös pistää muita siemeniä joukkoon - herneenversokin herättää mielenkiinnon!
Ajankohtaista

Jos Puutarha.netin käytössä on ongelmia, niin...

Yritä ensin tyhjentää selaimen välimuisti. Jos ongelma ei sillä ratkea, yritä seuraavaksi poistaa evästeet selaimesta. Välimuistin tyhjäys/evästeiden poisto auttaa saamaan jo tehdyt muutokset voimaan. Puutarha.netin uudistustyö saattaa vielä ajoittain aiheuttaa käyttökatkoksia ja ihmeellisiä näkymiä, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä... Tv. Toimituksen ja tekniikan väki
Kaikki kätevästi Jäsentukusta

Kodinrakentaja-lehti nyt 37,90 € + kaupan päälle saunasetti!

Kodinrakentaja on hyvän asumisen asiantuntija, joka auttaa sinua kaikissa kodin hankkeissasi. Kun remontoit, rakennat, sisustat ja laitat pihaa, Kodinrakentajan ideoilla, tiedoilla ja ohjeilla teet kodistasi juuri sellaisen kuin olet halunnut. Nyt tilaaminen todella kannattaa!
Tilaajalahjaksi kaupan päälle saunasetti, arvo 39 €.

Etusivulle | Kerro kaverille | Oikeudellinen tiedote | Palaute | Yhteystiedot © Sanoma Media Finland Oy
Tilaa verkkolehti