Miljoonan viestin rajapyykki ylitetty!

Puutarha.netin keskustelupalstalla jäsenet voivat vaihtaa mielipiteitä ja jutella muiden pihan ja puutarhan rakentajien sekä remontoijien kanssa miltei aiheesta kuin aiheesta. Puutarha.netin vanhalla palstapohjalla ehdittiin keskustelemaan yli 0,5 miljoonan viestin verran JA nyt uudemmalla keskustelupalstallakin on ylitetty puolen miljoonan raja! Eli keskustelupalstalle on nyt kirjoitettu YLI MILJOONA VIESTIÄ!

Pihakivet edullisesti - Liity suureen pihakivien yhteisostokampanjaan!

Onko pihasi vielä vaiheessa? Oletko kyllästynyt pihasi nykyiseen ilmeeseen? Rakentaja.fi/Jäsentukku ja Rudus järjestävät suuren pihakivien yhteisoston. Liity yhteisostokampanjaan nyt, niin saat yksilöllisen tarjouksen sähköpostiisi. Yhteisostokampanjaan voi liittyä 26.3.-22.4.2012 välisenä aikana ja yksilöllinen tarjous tulee sähköpostiin 30.4.2012 mennessä.

Näin perustat kukkaniityn - OSA 3/5

Kasvien valinnan ja maan kunnostamisen jälkeen on aika kylvää siemenet. Mitä siinä pitää ottaa huomioon, paljonko siemeniä tarvitaan, milloin on sopiva aika kylvää, tarvitaanko taimikasvatusta? Näihin kysymyksiin vastataan tässä niityn perustamista käsittelevän artikkelisarjan 3. osassa.
Kasvillisuus ja viherrakentaminenvko: 13/12

Puutarhamessuilta ideoita

Kevään puutarhamessuilla saa taas ihailla kaikkea kaunista - ja ideoita omaankin puutarhaan varmasti syntyy. Kurkkaahan kuvia Puutarha.netin Facebook-sivulla (Turun messuilta) tai tuoreimpia otoksia Helsingin messuilta Keskustelupalstalla; pääset nauttimaan upeista toteutuksista...

Piha kuntoon OSA 2/6: Pensaat siisteiksi

Sarjan toisessa osassa annetaan hetki aikaa pihan pensaiden tarkastelulle. Pitääkö siistiä, onko tarvetta leikata tai peräti poistaa kokonaan? Vai pitäisiköhän niitä hankkia lisää... ? Niin ja mitä lajeja ne nyt oikein ovatkaan - ja pitäisikö lannoittaa? Pensaita on paljon ja nekin kaipaavat hoitoa.
Muuta mielenkiintoista, ajankohtaista asiaa

Jos Puutarha.netin käytössä on ongelmia, niin...

Yritä ensin tyhjentää selaimen välimuisti. Jos ongelma ei sillä ratkea, yritä seuraavaksi poistaa evästeet selaimesta. Välimuistin tyhjäys/evästeiden poisto auttaa saamaan jo tehdyt muutokset voimaan. Puutarha.netin uudistustyö saattaa vielä ajoittain aiheuttaa käyttökatkoksia ja ihmeellisiä näkymiä, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä... Tv. Toimituksen ja tekniikan väki
Jäsentukusta edulliseen jäsenhintaan

Jäsentukussa tarjolla yli 2 700 tuotetta!

Jäsentukku on uudistunut ja valikoima laajentunut. Jäsentukku palvelee nyt entistä paremmin kodin ja pihan omistajia, rakentajia ja kunnostajia. Valikoimassa uutuustuotteina mm. kattava valikoima LVI-tarvikkeita - ja puutarhaosastosta löytyvät vesiviljely- ja kasvatustarvikkeet sekä laaja valikoima siemeniä!

Etusivulle | Kerro kaverille | Oikeudellinen tiedote | Palaute | Yhteystiedot © Sanoma Media Finland Oy
Tilaa verkkolehti