Pihakivikoulussa opit kivetyksen saloja

Pihakivistä saa ihanan pinnan patioille ja terasseille - kivetykseltä lumi myös sulaa nopeasti ja pinta tuntuu lämpimältä. Pihakivissä löytyy myös erilaista pintaa ja eri värejä. Kiveystä suunniteltaessa kannattaakin ottaa huomioon niin piha kokonaisuudessaan kuin rakennusten väritkin. Esimerkiksi käyttötarkoitukseltaan eri alueet voidaan rakentaa ja rajata erivärisillä kivillä!

Puutarhamessuilta ideoita!

Missä muualla sitä puutarhakärpäsen purema olisi aikaansa viettänyt viikonloppuna kuin puutarhamessuilla. Tällä kertaa Tampereella. Nyt tuli jopa ostettua kotiin viemisiä - ja kerättyä jälleen monia, hyviä ideoitakin. Katsokaahan Puutarha.netin Facebook-sivulta kuvia messuilta!
Pihan pintamateriaalitvko: 15/12

Katso vinkkejä nurmikon hyvinvointiin

Miltä nurmikkosi näyttää? Kasvaako se kohisten ja onko väri oikea? Vai kaipaako se sittenkin lisää lannoitusta tai kalkkia? Artikkelisarjan 3. osa työntää nenän nurmikkoon paljastaen hyvinvoivan nurmimaton hoitamisen ja tekemisen saloja. Nurmikkokin kaipaa leikkaamisen lisäksi riittävästi ruokaa, vettä, valoa ja ilmaa.
Muuta mielenkiintoista, ajankohtaista asiaa

Mitä pihalla pitäisi tehdä?

Kesäajassa kevättä kohti! Aurinko sulattaa maan ja päästää kotipuutarhurit taas ulkotöihin. Multa tuoksuu ja sakset soi, rairuoho kasvaa ja linnut musisoi! Huhtikuussa päästään kevättöiden pariin; lannoitetaan, leikataan, siivotaan ja siistitään. Uusia ideoita sekä inspiraatioita parvekkeille ja puutarhaan voi käydä hankkimassa myös puutarhamessuilta!

Omenapuun leikkaus on ajankohtaista juuri NYT

Omenapuu, jota ei leikata, tulee pian liian tiheäksi ja tuottaa huonompaa satoa. Tiiviissä kasvustossa taudit alkavat vaivaamaan eikä valoakaan pääse riittävästi latvuksen sisälle. Omenapuu kasvaa nopeasti myös liian korkeaksi, jolloin sadonkorjuu hankaloituu. Selkeillä ohjeilla omenapuun leikkaa minen onnistuu kotipuutarhuriltakin. Kevätleikkauksen aika on NYT - tartu siis oitis sahaan ja oksasaksiin.

Pihakivet edullisesti - Liity suureen pihakivien yhteisostokampanjaan!

Onko pihasi vielä vaiheessa? Oletko kyllästynyt pihasi nykyiseen ilmeeseen? Rakentaja.fi/Jäsentukku ja Rudus järjestävät suuren pihakivien yhteisoston. Liity yhteisostokampanjaan nyt, niin saat yksilöllisen tarjouksen sähköpostiisi. Yhteisostokampanjaan voi liittyä 26.3.-22.4.2012 välisenä aikana ja yksilöllinen tarjous tulee sähköpostiin 30.4.2012 mennessä.
Kaikki kätevästi Jäsentukusta

Laadukkaat Bosch-puutarhatyökalut työhön kuin työhön

Jäsentukusta saat tilattua kunnon koneet kätevästi kotiin! Valikoimasta löytyy koneita niin nurmikon hoitoon, viimeistelyyn, pensaiden leikkaamiseen kuin oksien silppuamiseen ja puiden kaatoonkin.
Löytyvätpä sieltä myös puhaltimet ja painepesuritkin!

Etusivulle | Kerro kaverille | Oikeudellinen tiedote | Palaute | Yhteystiedot © Sanoma Media Finland Oy
Tilaa verkkolehti