Kodinkonepaketit Leijonaeduin - hyödynnä kampanjaedut!

Jäsentukku neuvotteli jälleen huipputarjouksen maahantuojan kanssa: NYT voit hankkia laadukkaan kodinkonepaketin Leijonaeduin! Tutustu valikoimaan ja kampanjaetuihin. Kaikki tilaukset osallistuvat myös lippupaketin ja kahden Leijona-paidan arvontaan. Yli 2 500 euron kodinkonepaketin ostajalle Leijona-paita lahjaksi. Kaikkiin paketteihin ilmainen kotiinkuljetus. Tilattujen kodinkoneiden toimitusajankohta voi olla aina vuoden loppuun asti.

Piha kuntoon OSA 4/6; Hyötypuutarhan parannus

Miltä näyttävät pihasi hedelmäpuut ja marjapensaat? Olethan muistanut kevätleikkauksen ja valmistautunut kevätruiskutukseen? Valmista kasvihuone kevääseen ja kunnosta kasvimaa heti maan sulamisen jälkeen. Taimikaupoilta saattaisi löytyä myös jotain mukavaa täydennystä kotipihan hyötykasvien valikoimaan...

Tee se itse - Kasvihuone

Kasvihuoneella jatkat kasvukautta molemmista päistä. Suunnittele se mieltymystesi mukaan jatkeeksi puutarhalle, asuinhuoneille tai molemmille. Talvipakkasella kuuran koristelema kasvihuone on sekin pihan kaunistus. Kasvihuoneen voi tehdä myös itse!
Hyötypuutarhavko: 17/12

Hyötypuutarhan herkut omasta kasvihuoneesta - jopa parvekkeelta!

Hyötykasvien viljely omaan käyttöön on jälleen yleistymässä oleva harrastus etenkin nuorten aikuisten keskuudessa. Lieneekö syynä sitten ruuan hinnan nousu tai luomutuotteiden lisääntynyt suosio - joka tapauksessa hyötykasveja viljellään ja kasvihuoneita perustetaan jopa parvekkeille!
Muuta mielenkiintoista, ajankohtaista asiaa
Kaikki kätevästi Jäsentukusta

Parvekeviljelykin onnistuu

Itse kasvatettua ruokaa voi tuottaa ilman omaa kasvimaata tai kasvihuonetta – ihan vain omalla terassilla tai parvekkeella! Biolan Parveketarha tekee parvekeviljelystä helppoa ja parvekkeesta entistä viihtyisämmän. Tyylikkäät, kuultoharmaaksi käsitellyt kalusteet miellyttävät silmää kätkien samalla sisälleen optimaaliseen kasvuun tarvittavat kasvualustat ja kastelualtaat.

Elinvoimaa mausteista, Keittiöpuutarhurin käsikirja, Yrttimaa...

Jäsentukun puutarhakirjavalikoima on monipuolinen ja kattava. Luettavaa löytyy niin hyötypuutarhan kasvattajalle kuin kärhöistä kiinnostuneellekin. Tilaa mukavaa ja hyödyllistä luettavaa edullisesti ja kätevästi suoraan kotiin - ja lahjan antajaa kiitetään!

Etusivulle | Kerro kaverille | Oikeudellinen tiedote | Palaute | Yhteystiedot © Sanoma Media Finland Oy
Tilaa verkkolehti