...ja KESÄKUVIA-kisailun voittaja on...

Puutarha.netin oma KESÄKUVIA-kisailu sai runsaan osanoton ja se kiinnosti myös lukijoitamme. Kiitos kaikille osallistuneille! Kaikki loppuäänestykseen päässeet kuvat saivat tasaisesti ääniä ja kehuja - mutta voittajakuva oli kuitenkin selkeästi ylitse muiden... Katso, mikä kuva saa "Treffit puutarhassa"!

Joulukalenterissa joka päivä uusi luukku - tarkasta oletko voittanut!

Kalenterin kaikki 24 luukkua ovat täynnä mahtavia palkintoja, ja kaikilla Rakentaja.fi-palvelun jäsenillä on mahdollisuus voittaa! Jokaiselle jäsenelle määritetään Joulukalenteria varten automaattisesti onnennumero.
Jos et vielä ole jäsen, liity heti, ja pääset mukaan jännittämään upeiden palkintojen voittoa.

Liity jäseneksi - saat kaksiosaisen Rakantaja.fi -vuosikirjan

Liittymällä jäseneksi 15.-31.12.2011 välisenä aikana saat ilmaiseksi rakentajille ja remontoijille suunnatun kaksiosaisen Rakentaja.fi vuosikirjan. Osa 1 pitää sisällään opastusta rakentamisen suunnittelusta aina rakennuksen ulkopuolen viimeistelyyn asti. Osa 2 opastaa rakennuksen sisäpuolisten töiden tekemisessä sekä valmistumisen jälkeen jatkuvissa pihatöissä. Tiesithän että paljon muitakin lisäetuja tuova jäsenyys on täysin ilmaista!
Iloa joulukukistavko: 50/11

Amaryllis - joulun upea jaloritarinkukka

Etelä-Amerikasta kotoisin olevia Hippeastrum-suvun lajeja, eli ritarinkukkia kutsutaan arkikielessä amarylliksiksi, vaikka ne eivät virallisesti olekaan Amaryllis-suvun kasveja. Amaryllikset ovat lisänneet meillä 1980-luvulta lähtien jatkuvasti suosiotaan ja markkinoilla oleva lajikevalikoima on erittäin laaja.
Joululahjaideoita Jäsentukusta
Ajankohtaista

Luo tunnelmaa

kynttilöillä, valosarjoilla
ja pihavaloilla.

Kaihertaako kysymys?

Vaivaako mieltäsi jokin kasveihin liittyvä asia?

Joulukukkavinkkejä sisälle

Iloittele väreillä
- valaise valkoisella.

Etusivulle | Kerro kaverille | Oikeudellinen tiedote | Palaute | Yhteystiedot © Sanoma Media Finland Oy
Tilaa verkkolehti