Puutarha.netin uusi, pirteän valoisa ilme!

Nyt saamme nauttia Puutarha.netin uudesta, entistä valoisammasta ilmeestä ja selkeämmin järjestetystä sisällöstä!
Puutarha.net-palvelun uudistustyö saattaa kuitenkin lähipäivinä aiheuttaa ajoittain käyttökatkoksia ja ihmeellisiä infosivuja, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä. Tv. Toimituksen ja tekniikan väki

Kerro se kukkasin

Kukkien sanomaa ei sovi väheksyä. Näin välitetään suuria tunteita ja salattuja viestejä. Itse kukka, kukan väri ja niiden lukumäärä kertovat paljon. Oletko tietoinen siitä, mitä kerrot kukkien välityksellä... ?
Esimerkiksi 7 vaaleanpunaista tulppaania kertoo kosinnasta.

Mitä nyt puuhataan? Lue Maaliskuun vinkeistä

Maaliskuussa lisääntynyt auringonpaiste antaa uutta puhtia kevään touhuihin. Omistajiensa tavoin kodin viherkasvit piristyvät lisääntyvän valon myötä. Myös uusi, ravinteikas multa ja lannoitus antavat pontta kasvulle. Siemenkylvöistä kohonneet pienet taimet siirretään valoisalle ikkunalle ja puutarhassakin päästään pian aloittelemaan kevättöitä!
Huonekasvitvko: 9/12

Valloittavat viherkasvit

Kodin viherkasvit ovat osa sisustusta, eikä siis ole ollenkaan yhdentekevää, mitä kasveja kotiinsa hankkii. Kasvin koko ja muoto ovat hyvin tärkeitä seikkoja. Kannattaa myös tuntea kasvien vaatimukset valon, lämpötilan ja hoidon suhteen. Kasvien pitää sopia kodin henkeen ja huonekalujen tyyliin. Näitä voi tietysti vielä korostaa onnistuneella ruukkuvalinnalla.
Ajankohtaistavko: 9/12

Pihakivikoulussa tällä viikolla: Eri ladontamalleja

Ladontamalleja on melkein yhtä paljon kuin ihmisellä mielikuvitusta. Viuhkat, kaaret, suosikkijoukkueen logo kenties, autopaikan P-merkki... Kokeile! Pihakiven muoto ei aiheuta ongelmia, sillä niidenkin työstöön löytyvät työvälineet.
Kaikkea kotiin ja puutarhaan - edullisesti Jäsentukusta

Puutarhakirjoja moneen makuun

Sitrushedelmiä omasta puusta, Elinvoimaa mausteista, Keittiöpuutarhurin käsikirja, Yrttimaa ym. ym. - kaikkea herkullista luettavaa! Lue ja innostu kokeilemaan eri lajeja ja lajikkeita; rohkeasti omasta puutarhasta.
Jäsentukun kirjavalikoimasta löydät kaikkea kiinnostavaa, edullisesti ja mukavasti kotiisi asti!

Etusivulle | Kerro kaverille | Oikeudellinen tiedote | Palaute | Yhteystiedot © Sanoma Media Finland Oy
Tilaa verkkolehti