Valaistuksen toteutuksessa auttaa Eulin laaja valikoima asennustarvikkeita

Eulilta löytyy kattava valikoima korkealaatuisia, tyylikkäitä ja pitkäikäisiä ulkovalaisimia, joilla saa toteutettua laadukkaan valaistuksen. Valaisimet on suunniteltu suomalaiseen ympäristöön ja olosuhteisiin. Energiataloudellisuus, helppo asennettavuus ja huollettavuus ovat avainsanoja Eulin mallistossa. Ulkovalaistuksen toteutuksessa auttaa Eulin monipuolinen valikoima asennustarvikkeita.

Lisätietoa ulkovalaistuksesta


 Laadukkailla EULI pihapiirivalaisimilla luot tunnelmaa,
tyylikkyyttä ja turvallisuutta pihapiiriisi.
Laadukkailla EULI pihapiirivalaisimilla luot tunnelmaa, tyylikkyyttä ja turvallisuutta pihapiiriisi.
 
 

Erilaiset maatuet on kehitetty helpottamaan pylväsvalaisimien pystytystä


Maatuki 50.8 mm pylväseen
50,8 mm ulkohalkaisijaltaan olevat pylväät pystytetään malliin MT, joka on valmistettu lasikuituvahvistetusta kierrätysmuovista.
Valaisimen kohdalle maahan kaivetaan maatuen syvyinen kuoppa, pylväs painetaan maatukeen, kaapelit vedetään pylvääseen maatuessa olevista aukoista, maatuen pohjaosassa kiinni olevat keskityspalat irrotetaan ja kiilataan maatuen väliin, jotta sadevesi ei pääsisi turmelemaan pylvään maassa olevaa osaa.

Maajussi MT60 maatuki 60 / 50 mm pylvääseen
mm ulkohalkaisijaltaan olevat pylväät pystytetään malliin Maajussi MT60, joka on valmistettu kierrätysmuovista. Valaisimen kohdalle maahan kaivetaan maatuen syvyinen kuoppa, pylväs painetaan maatukeen, kaapelit vedetään pylvääseen maatuessa olevista aukoista. Pylväsjalustan sisään kiristettävä pylväs jäykistää jalustan rakenteen. Useiden kennojen sisälle puristuva maa-aines antaa laajan kontaktipinnan maahan, jonka avulla pylväs kiinnittyy tiiviisti maaperään.


Testaa valaistus ensin - peitä kaapeliura vasta sitten


Kun valaistus on testattu voidaan kaapeliurat ja maatuki peittää samalla maalla, johon se upotetaan. Maa-aineksen voi hyvin tiivistää vedellä eikä mitään betonivalua tarvita. Yksinkertaista vai mitä?

Kevyt ja kestävä maatuki on helppo kuljettaa eikä siinä ole yhtään ruostuvaa osaa kuten ruuveja.

 Maatuki MT
Maatuki MT
Maajussi MT60
Maajussi MT60
Pollarin upotusputki
Pollarin upotusputki
Pylväät
Pylväät
 
 

Muurijalat


korkeilla polttopulverimaalatuilla teräsjaloilla kiinnität minkä tahansa EULI pihavalaisimen kätevästi tasolle kuin tasolle, esim portinpylväitten, kaiteiden, terassien ja laiturien päälle. Muurijalassa on valmiina 3 kiinnitysreikää.

 Majakkapollaria on saatavilla 3 eri korkeutta.
Majakkapollaria on saatavilla 3 eri korkeutta.
 
 Muurijalka MJ-5 on saatavana 13,5 cm korkeana kaiteeseen tai pylvääseen soveltuvana sekä 1m korkuisena terassiin ja laiturin pintaan sopivana mallina. Värivaihtoehdot: musta (vas.), grafiitinharmaa, antiikkipronssi (oik.), antiikkihopea ja valkoinen.
Muurijalka MJ-5 on saatavana 13,5 cm korkeana kaiteeseen tai pylvääseen soveltuvana sekä 1m korkuisena terassiin ja laiturin pintaan sopivana mallina. Värivaihtoehdot: musta (vas.), grafiitinharmaa, antiikkipronssi (oik.), antiikkihopea ja valkoinen.
 
 

Pollarin upotusputki


MTTUKI60 upotusputkella saadaan 120 mm vahvuisella putkella varustettu Festivo- tai Majakkapollari kiinnitettyä 60 mm maatukeen. Maatuen ja upotusputken avulla näyttävät pollarivalaisimet saadaan sijoitettua pihalle myös pehmeään alustaan.

Majakkapollaria on saatavilla 3 eri korkeutta


Laitureille ja terasseille soveltuu erinomaisesti paksurunkoinen Majakkapollari, jota on saatavissa 3 eri korkeutta: 61, 91 ja 121 cm. Valaisimen värivaihtoehdot ovat aito kupari, musta, valkoinen, antiikkipronssi ja uutuutena grafiitinharmaa. Valaisinosa on joko aitoa kuparia tai polttopulverimaalattua alumiinia. Varsiosa on korroosiosuojattua alumiinivalua, joka on polttopulverimaalattu.

Vahvan roiskesuojauksen ja korroosionkeston vuoksi Majakkapollari soveltuu erityisesti merenrantakohteisiin. Maahan asennusta varten löytyy valmiit asennustarvikkeet: pollarin upotusputki MTTUKI60 ja maatuki MT60, joiden avulla asennus on todella helppoa ja nopeaa. Mitään betonivaluja tai vastaavaa ei tarvita.


 Majakkapollari soveltuu erityisesti merenrantakohteisiin.
Majakkapollari soveltuu erityisesti merenrantakohteisiin.
Grafiitinharmaa Majakka-pylväsvalaisin EUP05GH.
Grafiitinharmaa Majakka-pylväsvalaisin EUP05GH.

 
 

Energiansäästöä


Eulin Majakka-, Gala Nova- ja Festivo-sarjan valaisimissa on lasikupu (IP44), jonka alle soveltuu erinomaisesti vähän sähköä kuluttava energiansäästölamppu. Myös pallovalaisimissa (IP44) ja käpyvalaisimissa (IP23) voidaan käyttää energiansäästölamppuja. Avoimiin käpyvalaisimiin suositellaan pakkasenkestävää kuvullista energiansäästölamppua.

Gala Nova, Majakka ja Festivo-sarjan valaisimissa voidaan käyttää myös E27 kantaisia ledivalonlähteitä, jotka ovat pitkäikäisiä, ympäristöystävällisiä ja energiaa säästäviä.

Syyskesällä illat alkavat pimentyä nopeasti. Valaisimien hankinta ja asennus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jolloin hämärän tultua voi nauttia valosta ja tunnelmasta.


Tilaa esite maksutta kotiisi


Eulin piha- ja puutarhavalaisinesite on ilmestynyt. Saat sen jälleenmyyjiltä - tai tilattua ilmaiseksi suoraan kotiisi esitepalvelustamme.


 
Julkaistu
13.4.2014
Etusivulle | Kerro kaverille | Oikeudellinen tiedote | Palaute | Yhteystiedot © Sanoma Media Finland Oy