• Etusivu
  • Piha

Sumuttimet siirtyivät nyt akkukaudelle

Sari NieminenKaupallinen yhteistyö Esbau Oy
Julkaistu 13.02.2024
bioproffan akkusumutin-750x422

Sumuttimen käsittely saattaa käydä ranteiden ja sormin päälle. Kätevät akkusumuttimet ovat helppo ratkaisu käsien väsymiseen. Pienet sumupartikkelit leviävät hetkessä suurelle alueelle ilman jatkuvaa pumppaamista. Painat vain nappia.

Akkusumutin BioProffa, 3 litraa

Näppärän kokoinen ja ergonomisella kahvalla varustettu BioProffan 3 litrainen akkusumutin toimii sekä sisällä että puutarhassa. Taivutettavan suihkupään ansiosta tavoitat kirvat lehtien alapinnoilta vaivattomasti ja saat ruiskutettua nestemäiset puutarhanhoitotuotteet sinne, minne niitä olisi normaalisti hankala saada.

Yhdellä latauksella voi sumuttaa jopa 6 tuntia. - ei pumppaamista, ei sormella painamista, ei korkin avaamista veden lisäämistä varten, ei myöskään ranteen väsymystä. Sumuttimella on kaksi eri sumutustehoa ja voit säätää myös sumuviuhkan sopivaksi.

  • Suuttimessa kaksi tehoa (normaali ja turbo)
  • Suihku on säädettävissä (terävä tai kartiosuihku)
  • Taivutettava suihkupää
  • Helppo ladata USB-kaapelin avulla, vaikka tietokoneesta tai autossa.
  • Probioottiset pesuaineet kotona ja probioottiset puutarhanhoitotuotteet puutarhassa suihkuavat helposti ja vaivattomasti.
vihreä akkusumutinpullo

Hienosumutin Usva ja Sumu

Pienet ja kätevät akkukäyttöiset sumutinpullot sopivat muun muassa talvella aloitettavaan taimikasvatukseen. Akkukäyttöisillä sumuttimilla kastelet hennot taimet hellävaraisesti. Myös kylvetyt siemenet saavat juuri oikean annoksen vettä, etkä kastele niitä liikaa.

Monikäyttöiset sumuttimet sopivat lisäksi siivoikseen ja desinfiointiin sekä sisällä että ulkona. Toimii erinomaisesti myös ilmanraikastimena.

Sumuttimet eivät kestä liuottimia, mutta probioottiset puhdistusaineet ja puutarhanhoitotuotteet levität niillä vaivattomasti.

Hienosumutin BioProffa Usva

  • akkukäyttöinen
  • käyttöaika ladattuna 4 tuntia
  • tilavuus 750 ml
  • sumutintiheys: 50 mikronia
  • paino 0,35 kg

Hienosumutin BioProffa Sumu

  • akkukäyttöinen
  • käyttöaika ladattuna 4 tuntia
  • tilavuus 1 l
  • säädettävä suutin, sumutintiheys 80–120 mikronia
<p data-block-key="jyca7">BioProffan hienosumutin USVA.</p>
BioProffan hienosumutin USVA.
<p data-block-key="jyca7">BioProffan hienosumutin SUMU.</p>
BioProffan hienosumutin SUMU.
Esbau Oy
Piha
kasvit
kasvatus
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

lammas tuijottaa kameraa
Lampaanvilla herättää kiinnostusta kotipuutarhureissa
Yhdeksi kiinnostavaksi tuotteeksi edellisillä kevätmessuilla on noussut Lampaanvillan käyttö puutarhan hyvinvointiin. Saattaa kuulostaa erikoiselta ajatukselta, mutta lampaanvillasta on itseasiassa paljon hyötyä puutarhan istutuksille.Lampaanvilla on uusiutuva raaka-aine, jonka hiilijalanjälki on pieni. Se säästää energiaa ja kaikki tuotteet ovat täysin biohajoavia. Lampaanvilla edistää kasvien kasvua ja se sisältää tärkeitä ravintoaineita, kuten typpeä, fosforia ja kaliumia. Lampaanvillatuotteet varastoivat jopa 1/3 tilavuuttaan vastaavan määrän vettä, minkä ne sitten vapauttavat hitaasti ympärilleen.
20226_70777.jpg
Puutarhan tuholaiset tihutöissä
Tuholaiset saattavat aiheuttaa suurta harmia puutarhassa. Niinpä kaikkia öttiäisiä kannattaa tarkkailla muiden hoitotöiden tai kasvien ihastelun lomassa. Mitä nopeammin tuholaiset huomataan ja saadaan torjuttua, sitä pienemmin tuhoin päästään. Pienet määrät toukkia tai etanoita on helppo kerätä jopa käsin. Vuoroviljely auttaa mm. kaali-, sipuli- ja porkkanakärpäsen torjunnassa.
hyönteishotelli
Hotelli hyönteisille?
Monet hyönteiset ovat erittäin hyödyllisiä ympäristölle ja ihmiselle. Hyönteiset pölyttävät kukkia ja huolehtivat puutarhan, terassin tai parvekkeen ekologisesta tasapainosta hävittämällä tuholaishyönteisiä. Esbau Oy on tuonut kotimaan markkinoille luonnonmateriaaleista käsintehdyt Hyönteishotellit, jotka tarjoavat luonnollisen pesimä- ja suojapaikan puutarhan hyvinvoinnin kannalta tärkeille hyönteisille.
20235_59081.jpg
Vinkit omenapuun valintaan ja hoitoon
Omenapuun valintaan kannattaa käyttää hetki aikaa löytääkseen omaan puutarhaan sopivan lajikkeen. Omenoiden maku, puun kasvupaikka, sadon ajankohta ja moni muu tekijä vaikuttavat oikean puun valintaan.
20228_79410.jpg
Muiden kasvien istutusetäisyys tuija-aidanteeseen? Asiantuntija vastaa
Istutin seka-aidateen, jossa eniten näkösuojaa tarvitsevalle paikalle istutin pilarituijia (Thuja occidentalis 'Fastigata'). Tuijat ovat vielä sen verran kapeita, että niiden eteen haluaisin istuttaa 1–1,5 m korkeiiksi kasvavia pensaita tai suuria perennoja. Mutta miten etäälle tuijista istutukset pitää tehdä? Onko se 1 m vai 1,5 m etäisyydelle? Nämä uudet siis vahvistamaan näkösuojaa, kun muuten tuija-aidanne on tästä kohden harva.
20231_24338.jpg
Orkideat - tropiikin kuningattaret
Orkidean eli kämmekän herkkä kauneus lumoaa ja saa pauloihinsa, vaikka varsinaiseksi viherpeukaloksi ei tunnustautuisikaan. Orkideoita pidetään kuitenkin vaikeasti kasvatettavina, vaativina ja vain asiaan vihkiytyneiden kasvatettavina kaunottarina. Onneksi asia ei ole aivan näin; orchidaceae-heimon yli 20 000 lajista ja yli 80 000 risteymästä löytyy myös vähään tyytyväisiä, aloittelijallekin sopivia lajeja. Tällaisia ovat mm. monet venuksenkengät (Paphiopedilum) sekä perhoskämmekät (Phalaenopsis) – ja näiden lajien edustajia voit löytää muun muassa marketin kukkatiskiltä tai jopa rautakaupan tarjoustuotteista!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton