Nurmikon ja niityn perustaminen

Nurmikon ja niityn perustaminen
Nurmikoissakin on eroja;
haluatko tiivistä golf-kenttää, kaipaatko kulutusta ja kuivahtamista kestävää pihanurmea vai onko toiveissasi kenties ravinneköyhälla kasvualustalla kukoistava kukkaketo? Monta seikkaa vaikuttavat toivotun lopputuloksen saavuttamiseen.

Jos taas haluat saada nopeasti tasaisen ja edustavan nurmimaton, niin siirtonurmikko on tällöin paras ratkaisu. Siirtonurmella saat valmista pintaa hankalampiinkin paikkoihin! Jätä yhteydenottopyyntö siirtonurmikosta.

Leikattavan nurmikon lisäksi voi vaikkapa hankalasti leikattaville alueille, tai tontin reunoille kylvää niittykasveja; Puutarha.netin Kaupassa on saatavilla valmiita niittysiemenseoksia!

Millaisen nurmikon haluaisit?

Mieti ensin, perustatko nurmikon alusta alkaen kylvämällä - vai tilaatko päivässä valmiin siirtonurmikon. Myös kukkanurmi on kaunis vaihtoehto!

Niityn perustaminen

Niityn perustamisessakin on omat niksinsä, jotta rikkakasvit eivät pääsisi valloittamaan niittykukille varattua tilaa. On valittava oikeat kasvit (osa 1), kunnostettava kasvualusta (osa 2), kylvettävä siemenet (osa 3), odotettava kärsivällisesti (osa 4) ja hoidettava niittyään (osa 5).

Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Etusivulle | Kerro kaverille | Oikeudellinen tiedote | Palaute | Yhteystiedot © Sanoma Media Finland Oy