Myllyn Paras tekee makumatkoistasi nautinnollisia

"Liesi on lämmin ja hurmaavat tuoksut kantautuvat pitkin kodin huoneita. Lapset juoksentelevat pitkin kotia ja pysähtyvät paikoilleen, kun äiti huutaa keittiöstä lapsoset maistamaan ihania herkkuja. Muistat varmaan nuo mummon ja äidin vanhat reseptit, joita säilytetään kansiossa kuin arvokkaimpia aarteita kuuluukin ja niitä herkkuja valmistellaan vain tärkeinä hetkinä."

Mutta mitäpä jos nuo herkut olisivatkin arkipäivää ja tehdään arjestakin juhlaa? Myllyn Paras auttaa sinua noiden herkkujen luomisessa.

Hyppää sinäkin mukaan makumatkalle ja kurkkaa teemojen mukaan mitähän sitä tänään syötäisiin?

Kiinnostuitko yllä olevista?

Uusi vuosi ja uudet reseptit haltuun, miten olisi lasagneannos ja kerrankin vain yhdelle? Usein reseptit kootaan niin, että ruuasta riittää mahdollisimman monelle, mutta kokeillaanpa herkullista lasagnea yksi annos.

Mitäpä jos kokeilisimme myös vaihtaa riisin ohrasuurimoihin? Ohrasuurimot on maistuva ja hyvin vatsaa täyttävä ekologinen vaihtoehto riisille. Nappaa tästä ohje chutneylle, joka valmistetaan kuullottamalla kasvikset nopeasti pannulla.

Oletko kokeillut makupohjaa piirakoita valmistaessasi? Mausta taikina mielimausteellasi tai yrtillä. Suolaisen piirakkataikinan maustamiseen käyvät tuliset maut kuten chili, valkosipuli tai pippurit, miedompana sitten curry, paprikajauhe, kurkuma tai tuoreet tai kuvatut yrtit. Voit kokeilla myös syötäviä luonnonyrttejä. Lisäksi makua pohjaan saa vaikkapa juustolla.

Uutta makuelämystä ruokapöytään tuovat myös luumuiset broilerpihvit.

...Mikä parasta aamuun tai välipalalle, marjainen banaani-vaniljatuorepuuro, ja ei kun herkuttelemaan!

Reseptihaku

Blogit

Tuotteet

Inspiroidu teemasi mukaan

Ajankohtaiset reseptit innostavat


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

TUTUSTU MYÖS