TAKAISIN

Valaise ulkotilat tehokkaasti LED-valaisimilla

Julkaistu: 9.5.2017

Eulin laajasta LED-valaisinvalikoimasta löytyy sopiva valaisin kaikkiin talon sisä- ja ulkotiloihin. Eulin LED -yleisvalaisimet Rondo LED, kehyksellä varustettu Rondo Deco LED ja Eve LED ovat turvallisia ja kestäviä valintoja kodin yleisvalaistukseksi sisä- ja ulkotiloissa. Opaalikuvun antama valo on tehokasta, mutta häikäisemätöntä ja ne sopivat erinomaisesti ulkorakennusten, -katosten ja sisäänkäyntien tehokkaaseen valaisemiseen!

Rondo ja Eve ovat ajattomia valaisimia, joissa on kestävä kupu ja polykarbonaatti runko. Asennustapana on pinta-asennus tai puoliupotus. Valaisinten asentaminen jakorasian päälle on vaivatonta pohjassa olevien puhkaisuaihioiden ansiosta. Myös pintajohdotus on mahdollista.

Rondo Deco LEDin kehyksessä on 2 asennustapaa; kiinni kattoon tai hieman irti katosta, jolloin kattoon muodostuu kaunis valokuvio.

Euli Rondo Deco LEDEuli Rondo Deco LED

RONDO LED EU320LED ja RONDO DECO LED EU320DECOL; ottoteho 10 W, valovirta 1082 lm, värilämpötila 4000 K.


EVE LED EU250LED, Ottoteho 6W, LED-moduulin valovirta 720 lm, valaisimen valovirta 540 lm, 4000K , Ra > 80, LED-moduulin elinikä 30 000 h (L70), Ta = 30°C


Uutuus terassien ja portaiden valaisuun

Keväällä 2017 Euli toi markkinoille myös uuden, terassien ja portaiden valaisemiseen sopivan ja häikäisemättömän tuoteuutuuden Deck LED Set (EUDL6SET ja lisäsetti EUDL1). Deck LED Set sopii tuomaan tyyliä ja tunnelmaa niin sisä- kuin ulkotiloihin - samalla se myös tarjoaa lisää turvallisuutta terassilla ja portaissa kulkemiseen!

Lue lisää Deck LED Setistä

 

Euli Deck LED SetEuli Deck LED Set

Monipuolinen Novo-sarja

Tyylikkään modernit Novo -sarjan valaisimet soveltuvat pihan ja rakennuksien yksityiskohtien korostamiseen tai yleisvalaistukseen. Sarjasta löytyy valaisimet katto- ja seinäasennukseen. Malliston valaisimet on varustettu perinteisellä E27-kannalla, jossa voi käyttää energiansäästö-, LED-, tai halogeenilamppuja. Novo -sarjasta löytyy valaisimia myös sisätiloihin.

Novo-valaisimien materiaali on kestävää alumiinia. Sarjaan kuuluvat pyöreät katto/-seinävalaisimet EUN260/GH sekä pyöreät, luomelliset seinävalaisimet EUN260L/GH; kaikki mallit saatavana kuvan mukaisesti sekä valkoisena että grafiitinharmaana.

Katto/-seinävalaisimet EUN260/GH sekä luomelliset seinävalaisimet EUN260L/GH.Katto/-seinävalaisimet EUN260/GH sekä luomelliset seinävalaisimet EUN260L/GH.
Novo-sarjan pyöreä katto-/seinävalaisin EUN260GH on saatavilla myös LED-versiona! EUN260GHLED on varustettu kiinteällä LED-moduulilla ja se sopii niin ulko- kuin sisävalaistukseenkin. Ulkona se sopii sisäänkäyntien ja autokatosten valaisemiseen. Sisätiloissa käyttökohteita ovat WC ja kylpyhuonetilat, eteiset ja käytävät. Valaisimen sivun haloefekti ja grafiitinharmaa väri viimeistelevät tyylikkään valaisimen. Saatavilla myös luomellinen versio EUN260LGHLED, joka sopii erinomaiseksi vaikka numerovalaisimeksi!
NOVO LED EUN260GHLED valaisimien ottoteho on vain 8W. Led-moduulin valovirta 850lm ja valaisimen valovirta 460 lm.

Täydennä ulkovalaistus Novo Spotti-valaisimilla!

Novo-sarjan spottivalaisimet soveltuvat muiden Novo-valaisimien tavoin rakennusten tai pihan yksityiskohtien korostamiseen. Valaisimet saatavana valkoisina ja grafiitinharmaina.

Valonlähteenä voi käyttää energiaa säästäviä LED-lamppuja GU10-kannalla tai vaihtoehtoisesti energiansäästö- tai halogeenilamppuja. Novo Spotti-valaisimilla täydennät pihapiirisi valaistuksen!

Novo Spotti-seinävalaisimet EUN07GH, EUN08GH sekä EUN03GH.Novo Spotti-seinävalaisimet EUN07GH, EUN08GH sekä EUN03GH.
Novo Spotti -sarjan valaisimet myös valkoisenaNovo Spotti -sarjan valaisimet myös valkoisena

Novo Spotti-valaisimiin kuuluu myös 2 suunnattavalla spottivalaisimella varustettu pylväsvalaisin Novo EUN01GH. Se sopii erinomaisesti istutusten, pensaiden, puiden tai rakennuksen yksityiskohtien valaisuun. Pylväsvalaisimessa on maapiikki sekä 5 metrin pistotulppajohto. Voit asentaa valaisimen kiinteästi tai käyttää sitä siirrettävänä valaisimena! Novo spotti -pylväsvalaisimen väri on grafiitinharmaa - muut Novo -sarjan valaisimet saatavana myös valkoisena.

Pylväsvalaisimen kokonaiskorkeus on 90 cm. IP44. Valaisimessa voidaan käyttää energiaa säästäviä, ympäristöystävällisiä ledivalonlähteitä GU10 max. 2x7W. Vaihtoehtoisesti valonlähteeksi soveltuu myös halogeeni GU10 max. 2x50W ja energiansäästölamppu GU10 max. 2x9W.

Lue lisää pihapiirivalaisimista

Tyylikäs Novo Spotti -pylväsvalaisin EUN01GH.Tyylikäs Novo Spotti -pylväsvalaisin EUN01GH.

Tutustu ja tilaa!

Katso kuvasarja Eulin Pihapiirivalaisimista

Katso video Pihapiirivalaisinten asentamisesta

Video Eulin Luxe LED -pihapiirivalaisimen asentamsisesta
Haluatko tutustua Eulin pihapiirivalaisimiin tarkemmin kotisi rauhassa?
Tilaa Esitepalvelusta Eulin Pihapiirivalaisimet -esite ilmaiseksi kotiisi!

Eulin laadukkaat ja Suomen oloihin suunnitellut pihapiirivalaisimet saat tilattua Rakentaja.fi:n verkkokaupasta. Valaisimet saat kilpailukykyiseen hintaan ja kätevästi kotiin toimitettuna. Tutustu malleihin ja tilaa!

Tutustu pihapiirivalaisimiin Rakentaja.fi verkkokaupassa