TAKAISIN

Työkalut seinäpintojen uusimiseen

Julkaistu: 22.11.2017
Remonttitarpeen iskiessä usein ensimmäinen ajatus on, miten homman saisi hoidettua siististi ja vähällä vaivalla. Näillä työkaluilla uusit vanhat seinäpinnat nopeasti ja helposti: akkuhiomakoneen, pienen ristilinjalaserin ja kätevän maaliruiskun avulla työskentely onnistuu todella sujuvasti. Uuden seinän pinta on siisti ja tasainen.

Hio tarkasti ja tehokkaasti

Akkuyhdistelmähiomakone PSM 18 LI on kompakti ja voimakas yleisosaaja sekä hiomiseen että kiillottamiseen. Se sopii myös vaikeapääsyisiin työkohteisiin ja pienikokoisille pinnoille. Boschin mikrosuodatinjärjestelmä mahdollistaa siistin työskentelyn PSM 18 LI -mallilla. Tällöin sisäänrakennettu pölynimuelementti imee pölyn suoraan mukana toimitettuun mikrosuodatinkoteloon.

Hiomakoneelle on saatavana erillisenä lisävarusteena tehokas litiumioniakku ja latauslaite. Kumpaakin komponenttia voi käyttää kaikissa Boschin 18 V:n järjestelmissä. Laitteen sisältämä Boschin Syneon-siru pidentää akun käyntiaikaa. Näin sillä pystytään tekemään pitkäkestoisetkin työt ilman turhia keskeytyksiä.
 

  • Litiumioniakulla varustettu yhdistelmähiomakone on kätevä joka paikan hiomakone ilman johtoa
  • Kompakti ja kätevä laite sekä hiomiseen että kiillottamiseen, toimii niin vaikeasti tavoitettavissa työkohteissa kuin pienillä pinnoillakin
  • Tehokas litiumionivaihtoakku ja 1 tunnin latauslaite

Käyttäjäystävällisin maaliruiskutusjärjestelmä

Lakkaus ja maalaus ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seinä-, metalli- ja puumaalien levitys sujuu vaivattomasti Boschin PFS -hienoruiskutusjärjestelmällä. Voit unohtaa kokonaan siveltimen ja maalitelan. Ruiskuta vaivattomasti ja nopeasti kaikentyyppisiä puu- ja seinämaaleja haluamallesi pinnalle – ilman valumia, roiskeita ja pisarointia. Tarkan ja säädettävän maalisuihkun kanssa työt sujuvat siististä ja stressittömästi. Olipa kyse sitten maalin, lakan tai vaikkapa öljyn ruiskuttamisesta – PFS-ruiskutusjärjestelmällä teet kaikki työt hetkessä.
 

  • ALLPaint-teknologia: kaikkien maalilaatujen helppo ruiskutus
  • Maalimäärän helppo säätö EasySelect-kiertokytkimellä
  • Erittäin kompakti rakenne ja olkahihna takaavat joustavan ja mukavan työskentelyn

Nerokas ja pieni ristilinjalaser

Kodin seinien suunnittelusta on tullut Boschin linjalaserin myötä todella helppoa. Kuvia, värejä, laattoja, hyllyjä tai tapetteja – Quigon avulla saat toteutettua haastavimmatkin suunnitelmasi. Boschin Quigo on kätevä ja automaattisella tasauksella varustettu ristilinjalaser, jolla kotinikkari voi toteuttaa luovat ideansa. Kun työnnät luukun ylös, työkalu on heti käyttövalmis. Se heijastaa automaattisen tasauksen ansiosta ehdottoman suoran laserristin seinään. Sisäänrakennetun kallistustoiminnon avulla voit heijastaa myös kaltevia linjoja. Tällä työkalulla pystyt kohdistamaan poraus- ja naulauskohdat uskomattoman nopeasti ja helposti.
 
Minilinjalaserin avulla kodin seinien suunnittelulla on vain mielikuvitus rajana.Minilinjalaserin avulla kodin seinien suunnittelulla on vain mielikuvitus rajana.
  • Heijastaa samanaikaisesti vaakasuoran ja pystysuoran laserlinjan
  • Itsetasaava, tämä tarkoittaa aina 100 % suoraan
  • Säädettävä laserristi kalteville linjoille