TAKAISIN

Upeita kasvihuoneita ja huikeita tarjouksia!

Julkaistu: 27.3.2017
_

Elegantti kasvihuone Saturn

Siron kurvikas vitavia Saturn tuli valikoimiin muutama vuosi sitten ja tämä pyöreälinjainen kasvihuonekaunotar on osoittautunut erityisesti naisostajien suosikiksi. Saturn-kasvihuoneessa on runsaasti tilaa 11,5 m2 ja silmälle paljon iloa! Valmistajan runkotakuu tälle tanskalaiskaunottarelle on 10 vuotta. Katto ja seinät ovat lasia ja räystään kaareva osa säänkestävää akryylimuovia. Runko on kestävää alumiinia.

Katso tarjoushinta ja tilaa >>
 

Vitavia Saturn -kasvihuoneessa räystäs on siron pyöreäreunainen!Vitavia Saturn -kasvihuoneessa räystäs on siron pyöreäreunainen!

Tyylikäs ja tilava Sirius

Eleganttia kauneutta ja nostalgiaa tarjoilee myös kasvihuone Vitavia Sirius. T-kirjaimen muotoinen malli on hurmannut myös suomalaiset viljelyharrastajat. Siriuksen runko on vahvaa alumiinia ja lasit 3 mm turvalasia. Tyylkäs ja tilava Sirius 13 m² sopii viljelyyn ja oleskeluun tai pelkästään pihanne olohuoneeksi. Tukeva alumiinirunko ja valoisat turvalasit seinissä ja katossa. Seinissä ja katolla käytetty yhden mittaista lasitusta ja lasin paksuus on 3 mm turvalasia. Toimitus sisältää lasit ja sokkelin.

Rungon väri valittavissa: vihreä tai musta.
 

Katso tarjoushinta ja tilaa täältä >>

Sirius 13 m2 - tyylikäs ja tilava, T-kirjaimen muotoon suunniteltu kasvihuone!Sirius 13 m2 - tyylikäs ja tilava, T-kirjaimen muotoon suunniteltu kasvihuone!

Pyöreärunkoinen Hera

Pyöreä kasvihuone Vitavia Hera 9 m2 tarjoaa runsaasti tilaa tosiharrastajalle. Tämän lasikasvihuoneen runko on alumiinia, katossa 6 mm kennolevyä sekä seinissä on 4 mm kasvihuonelasit. Kolmen tuuletusikkunan avulla olosuhteet otolliselle kasvihuoneilmastolle on helppo pitää yllä.
 

Katso tarjoushinta ja tilaa täältä >>

 

Pyöreä kasvihuone Vitavia Hera 9 m2 tarjoaa runsaasti tilaa tosiharrastajalle.Pyöreä kasvihuone Vitavia Hera 9 m2 tarjoaa runsaasti tilaa tosiharrastajalle.

Satoa omasta kasvihuoneesta...

Joko Sinä saat tänä kesänä herkutella itse kasvattamillasi tomaateilla tai kurkuilla? Omassa kasvihuoneessa kasvatat herkullisimat vihannekset ja kauneimmat kukat - ja vietät teehetkesi sateelta suojassa mutta puutarhastasi nauttien! Kasvihuoneesta on moneksi!

Tilaa Verkkokaupasta!


_