TAKAISIN

Hävitä puutarhasi sitkeimmät rikkakasvit ja sammalet
- juurineen

Julkaistu: 14.3.2019

Biologisesti hajoava Finalsan Plus tekee sen!

Pihalla, pihakäytävällä, puiden alustoilla ja koristekasvien ympärillä viihtyviä rikkakasveja ja sammaleita on usein ylivoimaista poistaa kokonaan juurineen. Uusi rikkakasvien torjunta-aine, Neudorffin kehittämä ja valmistama, biologisesti hajoava Finalsan Plus tekee mahdottomasta mahdollisen; se poistaa ja tuhoaa tarkasti ja nopeasti juurineen voikukat, ratamot, pihatähtimöt, nokkoset ja ohdakkeet sekä muut rikkaruohot - ja jopa vuohenputken ja peltokortteen!

- Tehokkaan Finalsan Plus -rikkakasvien torjunta-aineen vaikutus rikkakasvistossa näkyy jo muutamassa tunnissa - ja se vaikuttaa kasvin vihreästä osasta aina juuriin asti. Torjunta-aine tehoaa myös alhaisissa lämpötiloissa, joten sitä voi käyttää varhaiskeväästä lähtien pitkälle syksyyn.

- Biologisesti hajoavasta Finalsan Plus -torjunta-aineesta ei jää tehoaineita maaperään, joten lemmikkieläimet voivat liikkua nurmikolla heti alueen kuivuttua ja kylvö ja uudelleenistutus voidaan tehdä käsitellyllä alueella käsittelyn jälkeen. Torjunta-aine on vaaraton myös mehiläisille.

Finalsan Plus Rikkakasvien torjunta-ainetta myydään heti käyttövalmiina 750 ml:n tai 3 litran sumutteena alan vähittäismyymälöissä kautta maan. Yksi litra torjunta-ainetta riittää noin 180 m2:n alueelle.

Saatavilla myös tilaamalla Esbaun omasta verkkokaupasta!

Heti käyttövalmis Finalsan Plus 750 mlHeti käyttövalmis
Finalsan Plus 750 ml

Levitä Finalsan Plus kosteaan kasvustoon

Biologisesti hajoava Finalsan Plus tuhoaa tehokkaasti ja nopeasti rikkakasvit ja niiden juuret. Ennen torjunta-aineen käyttöä rikkakasvit kastellaan läpimäriksi, jotta niihin imeytyy optimaalinen määrä tehoainetta. Myös sateen jälkeen on hyvä aika ryhtyä torjuntatyöhön!

 

Luonnonmukaiset tehoaineet hävittävät rikkakasvin ja pitävät maaperän puhtaana

Käyttövalmis Finalsan Plus 3 lKäyttövalmis Finalsan Plus 3 l

Finalsan Plus -rikkakasvien torjunta-aineen teho perustuu luonnossa esiintyvään rasvahappoon, pelargonihappoon ja jo vuonna 1895 ensi kertaa valmistettuun, tutkittuun kasvun säätelijään maleiinihydradsidiin. Nämä luonnonmukaiset tehoaineet eivät rasita luontoa lainkaan - eivätkä jää maaperään!

- Luonnostaan pelargoneissa oleva pelargonihappo tuhoaa rikkaruohon lehtien soluseinämät, jolloin solujen rakenne hajoaa ja solut kuivuvat nopeasti.

- Torjunta-aineen toinen vaikuttava aine maleiinihydradsidi tuhoaa kasvin juuriston ja estää siten juurien - ja koko rikkakasvin - kasvun ja leviämisen. Se kulkeutuu johtosolukon kautta kasvin juuristoon ja estää solun jakautumisen juurten kärjissä.

Lue lisää Finalsan Plus rikkakasvien torjunta-aineesta

- tutustu ja tilaa Finalsan Plus


 

Saksalainen Neudorff on maailman johtava luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon erikoistunut yritys ja edelläkävijä luonnonmukaisten torjunta-aineiden ja lannoitteiden valmistajana. Neudorff panostaa voimakkaasti myrkyttömään, luonnonmukaiseen ja ympäristöystävälliseen puutarhanhoitoon. Neudorffin edustus on Suomessa alansa kotimaisella uranuurtajalla Esbau Oy:llä, joka on toiminut alalla jo yli 25 vuoden ajan.

Tutustu Esbaun koko tuotevalikoimaan