TAKAISIN

Osallistu siemenpakettien arvontaan!

Julkaistu: 11.2.2019

Biolan Oy arpoo taas iloksemme siemenpaketteja! Mene Biolan Oy:n arvontasivulle, vastaa lyhyeen kyselyyn ja täytä yhteystietosi, niin pääset osallistumaan arvontaan! Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi 45 € arvoista palkintoa. Vastausaikaa on 10.3.2019 asti ja arvonta suoritetaan 11.3.2019.


Siemenet ovat Exotic Gardenin siemenvalikoimasta.

Tästä Biolanin arvontasivulle


Palkinto sisältää seuraavat lajikkeet:

1. Ryhmäsamettikukka Tagetes patula nana 'Strawberry Blonde'  

Ryhmäsamettikukka, jolla täysin kerrannaiset kukat. Kiehtovaa värien vaihtelua syvän mahonginpunaisesta vadelmanpunaiseen, persikanväriseen ja sitruunankeltaiseen. Kukkii runsaasti. Tiivis, haarova kasvutapa. Hyvä valinta ruukkuun, kukkapenkkiin tai -laatikkoon. Lyhyt esikasvatus. Lue lisää...

 

2. Auringonkukka Helianthus annuus 'Ms Mars'  

UUTUUS 2019. Puolikorkea auringonkukka. Nostalginen väriyhdistelmä. Siroissa, sitruunankeltaisissa kukissa on hienona kontrastina himmeän viininpunainen kehä ja tummempi keskusta. Hyvin haarovat taimet. Kuhunkin taimeen tulee useita kukkia. Hieno ruukussa, kukkapenkissä ja leikkokukkana. Korkeus 80 cm. Ei vaadi esikasvatusta. Lue lisää...

 

3. Lehtikaali Brassica oleracea 'Lerchenzungen'

LUOMU. Keskikorkea lehtikaali, jolla tiiviisti poimuiset, tummanvihreät, maukkaat lehdet. Vanha pohjoissaksalainen lajike. Sopii kylmänkestävänä hyvin ilmastoomme. Käytetään tuoreena tai kypsennettynä sekä koristeena. Lyhyt esikasvatus. Lue lisää... 

 

4. Punajuurikas Beta vulgaris var conditiva, 'Chioggia'  

Erittäin hyvälaatuinen ja herkullinen punajuurikas. Puna-valkoraidalliset, pyöreät, hyvänmuotoiset juuret. Hyvin aikainen. Mainiot varastointiominaisuudet. Kulttuuriperintö 1800-luvulta. Ei vaadi esikasvatusta. Lue lisää...

 

5. Salaatti Lactuca sativa 'Baby Leaf' mix  

Ihana sekoitus eri salaattilajikkeita; saat "valmiin sekasalaatin" suoraan vihannesmaalta. Sopii kasvatettavaksi tiheissä riveissä. Nopea ja helppo kasvattaa ja satoisa. Ei vaadi esikasvatusta. Lue lisää...

 

6. Tomaatti Solanum lycopersicum 'Vilma'  

Pensastomaatti, jolla on tiivis ja vakaa, pysty kasvutapa. Sopii ruukkuun tai laatikkoon. Helppo kasvattaa kaikilla kasvupaikoilla, myös sisällä. Tekee paljon pieniä, punaisia, makeita hedelmiä. Esikasvatetaan. Lue lisää...

 

7. Tuoksuherne Lathyrus odoratus , hajuherne 'Bijou'  

Kääpiölajike, joka kasvaa vain 40 cm korkeaksi pensaaksi. Voidaan kasvattaa myös ruukuissa. Värisekoitus. Runsaasti keskisuuria kukkia. Lyhyt esikasvatus tai kylvö suoraan kasvupaikalle. Lue lisää...

Puutarha.netissä on tietoa!

Lisätiedon tarpeeseen: Kasvata taimesi itse siemenistä alkaen

Keskustelupalstan viestiketjuja ja ohjeita siemenkasvatuksesta...
 


Arvonnan säännöt ja tiedot:

1. Kampanjan järjestäjä
Biolan Oy. Myöhemmin tässä tekstissä järjestäjä.

2. Alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua 12.2.2019 – 10.03.2019 välisenä aikana. Osallistua voivat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistumisen tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

3. Palkinnot
Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi (5) 45 € arvoista siemenpakettia. Tieto voitosta ja sen sisällöstä kerrotaan voittajalle henkilökohtaisesti.

4. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
Arvonta suoritetaan järjestäjän tiloissa, järjestäjän toimesta 11.03 2019.
Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista osallistumisen yhteydessä.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot:
a. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon ja/tai sähköpostiosoitteeseen. Voiton lunastuksen ajankohta sovitaan voittajien kanssa. Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajille voitosta ilmoittamisen yhteydessä.
b. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
c. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa muuhun tavaraan tai muuttaa rahaksi.
d. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.
e. Järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

6. Tulosten julkistaminen sekä julkisuus
Palkintojen voittajien nimet julkaistaan internetissä osoitteessa www.biolan.fi sekä muissa järjestäjän hallinnoimissa sosiaalisissa medioissa.
Osallistumalla tähän kyselyyn osallistuja myöntää, voittaessaan palkinnon arvonnassa, järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä kilpailun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin ilman vastaajan lupaa (vastaaja voi esimerkiksi tilata uutiskirjeen).

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa.
Palkintojen voittajat vapauttavat järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kyselyyn tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä tai käyttämättä jättämisestä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin. Facebook ei ole myöskään mitenkään vastuussa arvonnasta.

Kysely voidaan lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kyselyyn liittyvistä virheistä.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
Henkilötietolain mukainen REKISTERISELOSTE
Laatimispäivämäärä: 12.02.2019

1. Rekisterinpitäjä
Biolan Oy, Lauttakyläntie 570, 27510 Eura

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Biolan Oy, asiakaspalvelu

3. Rekisterin nimi
Siemenrekisteri-2-19

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Biolanin järjestämää arvontaa/kyselyä/kilpailua/kampanjaa varten. Näitä varten kerättäviä henkilötietoja (nimi, osoite ja sähköpostiosoite) käytetään arvonnan toteuttamiseen ja siitä tiedottamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennetaan vastaukset, henkilön nimi, puhelin, osoite ja sähköpostiosoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot kerätään henkilöltä itseltään hänen suostumuksellaan, hänen osallistuessa arvontaan.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Henkilötietoja ei luovuteta palvelua ylläpitävien tai kehittävien kolmansien osapuolien ulkopuolelle lukuun ottamatta tietojen luovutusta viranomaisille lain edellyttämissä tapauksissa, kuten väärinkäytösten selvittämisissä tai ehkäisyssä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötietojen käsittelyoikeus on vain arvonnan toteuttamiseen sekä sivuston ylläpitoon osallistuvilla henkilöillä. Henkilötiedot on suojattu asianmukaisin käyttäjätunnus- ja salasanasuojauksin.

9. Tietojen säilyttäminen
Arvontarekisterin tietoja säilytetään siihen saakka, kunnes arvonnat on suoritettu ja voittajat ovat vastaanottaneet arvontojen palkinnot arvontojen sääntöjen mukaisesti. Tämän jälkeen henkilötiedot ja rekisteri tuhotaan.

Järjestäjä: Biolan Oy www.biolan.fi.