TAKAISIN

Kauneus ja käytännöllisyys samassa piharakennuksessa

Päivitetty: 11.3.2019

Varasto, sauna, aitta, grillikatos, kesäkeittiö – laatua pihapiiriisi

Haluatko tietää, miltä pihasi voisi parhaimmillaan näyttää? Viimeistele pihapiirisi piharakennuksella ja kesäpihastasi tulee täydellinen.
 

Kontion Lehmus Kesäsauna, jossa oleskelu- ja nukkumatilat on erotettu saunasta. Kontio Lehmuksen tilaratkaisut takaavat mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen vapaa-ajan viettoon. Tupana toimivan aitan ja pesusaunan välinen katettu terassitila sopii vilvoitteluun.Kontion Lehmus Kesäsauna, jossa oleskelu- ja nukkumatilat on erotettu saunasta. Kontio Lehmuksen tilaratkaisut takaavat mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen vapaa-ajan viettoon. Tupana toimivan aitan ja pesusaunan välinen katettu terassitila sopii vilvoitteluun.

Kontion Piha - kaunis piha tarvitsee kauniit rakennukset

Kontio on luonut malliston unelmaratkaisuja sinulle, joka arvostat kauneutta ja käytännöllisyyttä. Rakennusten arkkitehtuuri, tilaratkaisut ja hirsityypit ovat taattua Kontion huippulaatua. Rakennukset toteutetaan 45 mm lamellihirrellä tai 70 mm höylähirrellä. Piharakennukset kruunaavat niin talosi, huvilasi kuin mökkisikin pihan. Voit yhdistellä piharakennukset jo olemassa oleviin talo- ja huvilamalleihin saumattomasti.

Kontion Kataja on mökki-idylliin sopiva varasto. Kaksiosaisessa varastorakennuksessa on tilaa sekä siistimmille tavaroille että ronskimmille työkaluille. Liiteriä voit käyttää myös puuvarastona. Puucee sijaitsee omassa rauhassaan rakennuksen päädyssä. Terassin luoman kivan julkisivun ansioista Kataja sopii tontin keskeisellekin paikalle.Kontion Kataja on mökki-idylliin sopiva varasto. Kaksiosaisessa varastorakennuksessa on tilaa sekä siistimmille tavaroille että ronskimmille työkaluille. Liiteriä voit käyttää myös puuvarastona. Puucee sijaitsee omassa rauhassaan rakennuksen päädyssä. Terassin luoman kivan julkisivun ansioista Kataja sopii tontin keskeisellekin paikalle.

Monikäyttöisyyttä pihapiiriin

Kontion piharakennukset ovat monikäyttöisiä: esimerkiksi aitta voi muuttua talvella varastoksi tai autokatos venesuojaksi. Piharakennukset tekevät vapaa-ajan vietostasi juhlaa ja saavat myös vieraasi viihtymään luonasi. Tervetuloa tutustumaan Kontion piharakennuksiin!

Tilaa maksuttomia esitteitä
 

Kontion kesäkeittiö Karpalo on joka kelin takuuvarma grillikatos. Vaativiin sääolosuhteisiin sopiva suljettu tila mahdollistaa grillaamisen myös syksyn koleilla ja kevättalven pikkupakkasilla. Huvimajaa muistuttavan ajattoman tyylikkään Karpalon voit ulkonäön puolesta pystyttää mihin tahansa. Se kestää kyllä katseet.Kontion kesäkeittiö Karpalo on joka kelin takuuvarma grillikatos. Vaativiin sääolosuhteisiin sopiva suljettu tila mahdollistaa grillaamisen myös syksyn koleilla ja kevättalven pikkupakkasilla. Huvimajaa muistuttavan ajattoman tyylikkään Karpalon voit ulkonäön puolesta pystyttää mihin tahansa. Se kestää kyllä katseet.

Jätä yhteydenottopyyntö