TAKAISIN

ISOVERin alumiinipintaiset IV-eristeet A1-paloluokkaan

Julkaistu: 31.3.2015

Tuotekehityksemme seurauksena alumiinipintaiset IV-eristeemme ovat jatkossa europaloluokan A1 eristeitä, kiitos uuden pintamateriaalin. Haluamme myös helpottaa asennustyötä, ja siksi esittelemme myös näille tuotteille soveltuvan uuden asennustavan ja uudet asennustarvikkeet, eli ISOVER-nitojan sekä -niitit. Uusi asennusmenetelmä korvaa perinteisen rautalankavarmistuksen ja näin ollen säästää aikaa 30 %.

Alumiinipintaiset ISOVERin IV-eristet ovat europaloluokan A1 eristeitä.Alumiinipintaiset ISOVERin IV-eristet ovat europaloluokan A1 eristeitä.

Uusi pinta, helpompi asennus

- IV-eristäminen on ergonomisesti raskasta ja hidasta. Olemme vihdoin saaneet kevyet alumiinipintaiset IV-eristeemme myös paloluokkaan A1, mikä on varmasti tervetullut uutinen IV-eristäjille. Paitsi että tuotteet ovat keveitä, niillä on myös markkinoiden parhaimmat lämmöneristysarvot eristematoissa (λ10 0,036). Uusi pinta helpottaa myös asentamista, koska perinteisen teräslankasidonnan voi korvata ISOVERin erikoisnitojalla. Tällä asennustavalla saat hyvännäköisen, energiatehokkaan ja paloturvallisen eristekerroksen, kertoo Mikko Ropponen ISOVER teknisten eristeiden myyntipäällikkö Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:stä.
Uuden pinnan myötä eristematto CLIMCOVER Roll CR Alu1, putkieristelevy TECH Pipe Section Slab 2.0 Alu1 sekä sujutettava kanavaeriste CLIMCOVER TUBE Alu1 nousivat parhaaseen A1-luokkaan.

Katso asennusvideo uudesta asennustavasta: