TAKAISIN

Lajirunsautta ja valinnanvaraa astiataimissa

Julkaistu: 28.5.2014

_

Astiataimi on ruukussa tai pussissa kasvatettu taimi. Sen juuristo on hyvässä kasvussa ja pitää juuripaakun kasassa, kun astia istutushetkellä poistetaan. Taimia ei yleensä tarvitse leikata, koska ne ovat jo hyvin haaroittuneita. Istutusaika on koko sulan maan ajan, roudan sulamisesta maan jäätymiseen. Astiataimilla saat heti vihreää ja kukkivaa ilmettä pihaasi!

Tutustu Rengon Taimitarhan runsaaseen astiataimivalikoimaan!

Tarjouksessa upeita, kukkivia pensaita

Hanki kukkivia pensaita; saat helposti näyttävyyttä ja suojaa puutarhaasi!

Esimerkiksi syyshortensia (Hydrangea paniculata "Grandiflora") kukkii elo-lokakuussa muhkein, kartiomaisin, aluksi kellanvalkoisin ja myöhemmin punertuvin kukinnoin. Se viihtyy happamassa maassa, aurinkoisessa ja puolivarjoisassa paikassa. Syyshortensia menestyy vyöhykkeillä I-IV.

Hinta 9,07 €/ 1 kpl, 25,20 €/ 3 kpl ja 40,32 €/ 5 kpl!

Kolmen ja viiden kappaleen tarjoushinnalla saatavana myös Mustilanhortensia (Hydrangea pan. Mustila), joka aloittaa runsaan kukintansa Etelä-Suomessa jo heinä-elokuun vaihteessa!

Syyshortensian upean runsasta kukintaa!Syyshortensian upean runsasta kukintaa!

Kestävät pensasangervot sopivat myös paikkaan kuin paikkaan

Matala ja tiheä rinneangervo (Spiraea densiflora) viihtyy jopa koivun alla! Se kestää lumikuormia ja leikkausta. Roosa kukinta juhannuksen tienoilla. Sopii maanpeitekasviksi, tekee juuriversoja. Kestävyys hyvä; menestyy vyöhykkeillä I-V(VI).
Hinta 8,80 €/ 1 kpl, 18 €/ 3 kpl ja 24 €/ 5 kpl!

Pyöreähkö ja tiheä, noin metrin korkuiseksi kasvava koivuangervo (Spiraea betulifolia) kukkii kesä-heinäkuussa valkoisin kukin. Se kestää lumen painoa ja viihtyy vaatimattomammissakin oloissa. Valoisalla paikalla sen lehdet saavat syksyllä viehättävän oranssin syysvärin!
Hinta 8,50 €/ 1 kpl, 15,12 €/ 3 kpl ja 20,16 €/ 5 kpl!

Myös suloisen kaunis, vain 50-80 cm korkuiseksi kasvava keijuangervo (Spiraea jap. Little Princess) satsitarjouksessa; 18 €/ 3 kpl ja 24 €/ 5 kpl!

Tutustu kaikkiin tarjouskasveihin...

Rinne-, koivu- ja keijuangervoRinne-, koivu- ja keijuangervo

Tutustu myös syreenivalikoimaan!

Kokoa, näköä ja ihanan tuoksuvaa kukintaa saat syreeneillä! Rengon taimitarhalta saatavissa perinteisten sinisten ja valkoisten pihasyreenien ohella puistosyreeniä, unkarinsyreeniä, nuokkusyreeniä sekä erilaisia jalosyreeneitä. Tee näyttävä ja pitkään kukkiva syreeniaidanne yhdistelemällä eri lajikkeita!

Katso syreenivaihtoehdot

Poikkea paikan päällä - tai tilaa laatutaimet kotiisi!

Rengon Taimitarha sijaitsee luontokukkapitäjäksi julistautuneessa Rengossa, Hämeenlinnasta vajaa parikymmentä kilometriä Forssan suuntaan. Taimitarhalla on pinta-alaa 25 ha ja lisäksi vuokramaata 1 ha.

Tuotannossa on astia- ja kennotaimia (lehtipensaita, lehtipuita, havu- ja hyötykasveja sekä köynnöksiä) noin 100 000 kpl - ja peltotuotannossa taimia on noin 200 000 kpl lisää! Laadukasta taimimateriaalia, niin avojuurisena kuin astiataimenakin, löytyy runsaasti eri lajikkeita.

Valikoimaan voit tutustua Rengon taimitarhan verkkosivuilla. Sieltä pääset tilaamaan myös taimet suoraan kotiisi toimitettuina.
Rengon TaimitarhaRengon Taimitarha
Poikkea vaikka kesälomamatkalla osoitteessa Lukkopellontie 34, 14300 Renko - niin voit itse todeta lajivalikoiman runsauden ja pääset valitsemaan taimia omalle pihallesi!

Taimet ovat taatusti laadukkaita!

Rengon Taimitarhan taimet täyttävät maa- ja metsätalousministeriön määräämät taimitarhatuotteiden kauppakelpoisuusvaatimukset, jotka ovat nähtävillä yrityksen toimipisteessä - ja toimitetaan pyynnöstä asiakkaalle.