TAKAISIN

Huolla pihakivet edustuskuntoon!

Julkaistu: 13.8.2018

Kivetyt piha-alueet ovat pitkäikäisiä, mutta nekin kärsivät ajan, kulutuksen ja säärasituksen seurauksena, joten ne vaativat huoltoa ja kunnossapitoa.

Tikkurilan Patio Kivikuullote on  tuote tehdasvärjättyjen ja värjäämättömien betonikivien ja -laattojen ehostamiseen. Betoninharmaat kivet ja laatat voi halutessaan käsitellä aivan uuden värisiksi. Tuote on läpikuultava, joten se ei sovellu aiemmin värjättyjen kivien tai laattojen värinvaihtoon. Sitä ei myöskään suositella uusille pihakiville tai imemättömille alustoille kuten pesubetonille tai luonnonkivelle.

Helppo ja nopea levittää

Ennen huoltokäsittelyä pinnat puhdistetaan painepesurilla. Puhdistustehoa voi lisätä käyttämällä Tikkurilan Tehopesua. Riittoisaa Patio Kivikuullotetta on helppo ja nopea levittää sivelemällä, telaamalla tai ruiskuttamalla. Isoilla pinnoilla reppuruisku on tehokkain väline kuullotteen levitykseen. Reppuruiskua käytettäessä käsittely viimeistellään tarvittaessa telalla tai siveltimellä, jotta varmistetaan tuotteen tunkeutuminen alustan huokosiin. Tuote ei muodosta kalvoa kiven pinnalle, joten betonikivistä tai -laatoista ei tule liukkaita, ja niiden ominainen ulkonäkö säilyy.

Ennen ja jälkeenEnnen ja jälkeen

Upeat maanläheiset sävyt

Patio Kivikuullote on sävytettävissä 10 maanläheiseen väriin, ja värin syvyys on säädettävissä kohteeseen sopivaksi. Purkkikoot ovat 0,9, 2,7 ja 9 litraa. Tutustu Patioon tästä.

Työohjevideo