TAKAISIN

Monitoiminen akkuruuvinväännin

Julkaistu: 7.12.2017
Tällä työkalulla saa vauhtia uusiin ideoihin! Olitpa sitten aikeissa tehdä ruuvaustöitä nurkissa ja ahtaissa kohteissa tai avata viinipullon – näppärien lisäosien ansiosta IXO pystyy vaikka mihin.

Lisävarusteilla useita käyttömahdollisuuksia

IXO-hetkiä on monenlaisia. Kuva, joka on ripustettu. Hylly, joka on koottu. Mäkiauto, joka kulkee. Lapsi, joka nauraa. ”Olen parantanut maailmaa!” -tunne. Tai yksinkertaisesti vain ”Valmis!”. IXO-hetki on iloa ja innostusta. Se on aina spontaani, luova, ainutlaatuinen ja ennen kaikkea itse tehty. Kaikki, mikä vaatii kohennusta, tuottaa IXO -hetken.
 

Kulmavaihtopää

Ruuvaus ei koskaan ole ollut näin helppoa: 90-asteisella vaihtopäällä IXOlla työskentely on vaivatonta ahtaissakin kohteissa. Ihanteellinen lukuisiin ruuvaussovelluksiin materiaalista riippumatta. Pieni, kätevä ja aina käyttövalmis – sisältäen kahdeksan valmista kulma-asetusta.

Viinipullonavaaja Vino

Avaa viinipullot kuin ammattilainen: IXO Vino tekee pullon avaamisesta todella helppoa ja herättää ansaittua huomiota porukassa kuin porukassa. Sen avulla voit avata viinipullot erikoisella tavalla ilman pienintäkään voimanponnistusta.

Grillinsytyttäjä BBQ

Puhaltaminen tai huiskiminen? Se on historiaa! BBQ-puhallinosalla varustettu IXO kuumentaa grillisi vain yhdellä napinpainalluksella – ja saa hiilloksen käden käänteessä oikeaan lämpötilaan. ”BBQ” on saatavana myös yhteispakkauksessa muiden kätevien IXO Collection -lisäosien kanssa.

Helpota työskentelyäsi!

Bosch-litiumioniakkuruuvinvääntimessä on täysi voima sekä ihastuttava kätevyys ja keveys. Näin suoritat monipuoliset ruuvaustyöt kaikkiin materiaaleihin johdottomasti, nopeasti ja tehokkaasti. Pehmustetulla kahvalla varustetun ergonomisen muotoilun ansiosta Bosch-ruuvinväännin istuu täydellisesti käteen, innovatiivinen litiumioniakkuteknologia huolehtii erittäin pitkistä käyttöajoista, ja ruuvinväännin on aina käyttövalmis. Erilaisilla ruuvauskärjillä olet aina varustautunut kaikkiin suuriin ja pieniin tehtäviin.