TAKAISIN

Dippaa joulusi

Julkaistu: 6.11.2017
Joulun tunnelma syntyy itse tekemällä. Maaliin dippaaminen on hauskaa ja vaivatonta ajanvietettä, johon myös lapset voivat osallistua. Dipata voit esimerkiksi laseja, ruukkuja, joulupalloja, puisia kapustoja.

Lasit uudistuvat dippaamalla ne maaliin

Maaliin dipattu viinilasi tai juomalasi tuo kaunista tunnelmaa joulupöytään. Kasta lasi halutulta korkeudelta maaliin ja laita kuivumaan. Ennen viinilasien dippausta kiinnitä kuivausnaru lasin varren yläpäähän, niin saat sen helposti ripustettua kuivumaan. Dippaamiseen voi käyttää esimerkiksi Tikkurilan Liitu-maalia, jonka voit sävyttää haluamallasi sävyllä. Voit toki myös käyttää kodistasi mahdollisesti löytyviä ylijäämämaaleja.
 

Käpy sopii jouluun

Luonnollisen kauniin koristeen pöytään tai hauskan paikkakortin saat dippaamalla käpyjä maaliin. Maaliksi sopii esimerkiksi Taika Helmiäismaali, valmissävy kulta. Valmissävystä on saatavilla myös kätevät pienet purkkikoot: 0,1 ja 0,225 l.

Valitse juhlakattaukseesi parhaiten sopivat sävyt. Metallinhohtoisella maalilla saat maanläheiseen koristeeseen juhlavuutta. Kauniilla pastellisävyillä tuot modernia tunnelmaa ruokapöytään.

Kaunista joulua!