TAKAISIN

Biolan Puutarhan Kevätlannoite

Julkaistu: 19.1.2018


Biolan puutarhan Kevätlannoite on aivan uudentyyppinen yleislannoite koko puutarhaan. Siinä yhdistyvät orgaanisten ja mineraalisten lannoitteiden hyvät ominaisuudet!

Lannoiterakeessa osa ravinteista on kasveille helppokäyttöisessä muodossa ja osa vapautuu hitaasti pieneliötoiminnan seurauksena. Lannoitteen orgaanisen osan ansiosta lannoitusvaikutus säilyy pitkään. Lannoitteen sisältämä orgaaninen aines myös vilkastuttaa maaperän pieneliötoimintaa.

N-P-K 8-4-8

Puutarhan Kevätlannoite saatavana myös kätevässä 4kg:n pakissaPuutarhan Kevätlannoite saatavana myös kätevässä 4kg:n pakissa
Puutarhan KevätlannoitePuutarhan Kevätlannoite


Lannoitusmäärät (gramma/dl/alue):

Koristepuut, -pensaat: 700 g / 8 dl (10 m²)
Perennat, kesäkukat: 575 g / 7 dl (10 m²)
Nurmikko: 600 g / 7 dl (10 m²)
Hedelmäpuut: 500 g / 6 dl (1 puu)
Marjapensaat: 200 g / 2 dl (1 pensas)
Mansikka: 250 g / 3 dl (10 m²)
Vihannekset ja juurekset: 800 g / 10 dl (10 m²)

Lannoita keväällä, kun maa on sulanut

Levitä lannoite hajakylvönä kasvin lehvästön peittämälle alueelle. Lannoiterakeet kannattaa sekoittaa pintamaahan. Kastelu nopeuttaa ravinteiden liukenemista. Lisälannoita tarvittaessa kesällä Biolan Puutarhalannoitteella.

Monivuotisille kasveille ei anneta typpipitoista lannoitetta heinäkuun puolen välin jälkeen. Monivuotisten kasvien syyslannoitukseen suosittelemme Biolan Syksyn PK-lannoitetta. Ikivihreiden kasvien lannoittamiseen suosittelemme Biolan Havu- ja rodolannoitetta. Nurmikolle suosittelemme Biolan Nurmikkolannoitetta.

Tutustu tarkemmin Biolan lannoitteisiin