TAKAISIN

Kuka teillä leikkaa ruohon?
Osallistu kilpailuun ja kerro robomussukan nimi

Julkaistu: 4.3.2022

Muistatko vielä sen kauniin päivän, kun uusi perheenjäsen pörräsi pihalle? Suomalaiset antavat robottiapureilleen kernaasti lempinimiä ja nyt selvitämme top-10-nimilistan!

Bosch_Nimikilpailu_1920x1080

"Hyvä Papu! Hienosti menee!"

"Peeentttiiii, tules tänne!"

"Marjattaaaaa, pitäiskö latautua välillä?"

"Voi meidän pieni Santtuirmeli, ootko sä taas ajanut koirankakkaan? Putsataas vähän."

Kyllä, robotit ovat kuin lemmikkejä ja ne nimetään kuten muutkin perheenjäsenet. Miksi ei nimettäisi, hoitavathan ne osittain samoja hommia kuin ihmisetkin – aika usein myös paljon innokkaammin kuin ihmiset.

Osallistu kilpailuun

Hilppu, Rouskis, Hannes, Pupu, Riksu, Raippeli... rakkaalla leikkurilla on aina nimi

Suurin osa robottiapurien suosituista kutsumanimistä ovat lyhyitä ja nasevia, sillä niitä käytetään kutsuttaessa robokaveria (vaikka tämä aika harvoin vastaa kutsuun).

Keräämme kevään ajan suomalaisten suosituimpia robottileikkureiden nimiä. Varmista, että teidän perheenne uskollisen kaverin nimi on listalla. Osallistu siis kilpailuun ja kerro teidän robottinne kutsumanimi.

Vaikka nurmikko pysyisi siistinä lampaan hoitamana, kuulemme mielellämme senkin nimen. Parhaat palkitaan!

Lähetä meille lempinimi, ja voita valitsemasi Bosch-puutarhatyökalu.

etaohjaus_indego

Esimerkki älykkäästä apurista: Indego M + 700 -robottiruohonleikkuri tyytyväisyystakuulla

Olkoon hänen lempinimensä vaikka Inkku, Intsu tai Inde: tämä robottiapulainen on paitsi tehokas, myös älykäs. Boschin Indego M+ 700 on ihanteellinen ratkaisu nurmikon vaivattomaan leikkaamiseen. Se on varustettu LogiCutilla ja Connected-yhteydellä. Se rouskuttaa ruohosi samaan aikaan, kun lepäät kaikessa rauhassa puutarhassasi.

Keväällä 2022 hankittuun Indegoon valmistaja lupaa tyytyväisyystakuun: Jos et ole tyytyväinen robottiruohonleikkuriin tai sen leikkuujälkeen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin – siitäkin huolimatta, että olisit jo ehtinyt nimetä apulaisesi.

Helpon kerta-asennuksen jälkeen Indego on valmis leikkuutyöhön. Älykäs LogiCut-navigointi laskee tehokkaimman leikkuureitin, mikä säästää aikaa ja energiaa. Connected technologyn ja ääniohjauksen avulla voit hallinnoida Indegoa nopeasti ja helposti mistä tahansa paikasta – esimerkiksi terassille sijoitetulta rantatuolilta.

Tutustu paremmin Indego M+ 700 ominaisuuksiin.

 

Bosch Indego-tyytyväisyystakuu

  • Jos ostat Indego -robottiruohonleikkurin kampanja-aikana 1.5-31.7.2022 , voit kaikessa rauhassa kokeilla sitä kotona ostopäivästä 30 päivän ajan.
  • Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai leikkuujälkeen niin voit palauttaa sen takaisin myymälään ja saat rahasi takaisin.
  • Tyytyväisyystakuukampanja on voimassa hyvin varustetuissa Bosch-jälleenmyyjäliikkeissä. Varmista kampanjan voimassaolo jälleenmyyjältäsi ennen ostopäätöstä.
  • Takuun edellytys on, että tuotetta on käytetty ohjeiden mukaisesti ja että kaikki osat palautetaan.
  • Asennus on yksinkertaista, mutta mikäli haluat asennuspalvelua niin tiedustele mahdollisuutta myymälästä.
  • Asennukseen ja ohjelmointiin liittyvissä kysymyksissä voit soittaa Bosch-asiakaspalveluun 0800-9800.