TAKAISIN

Toteuta unelmiesi piha
Tutustu pihakiviin!

Julkaistu: 25.9.2017

Erinomaisesti toimiva piha toimii jatkona kodin sisätiloille. Kauniina kesäpäivänä on mukavaa juoda kuppi kahvia kauniissa puutarhassa. Mistä sitten kaunis piha syntyy? Esimerkiksi patioista, käytävistä, muureista, portaista ja kivistä unohtamatta tietenkään kasvillisuutta.

Lakka Antiikkikivi patina karelia.Lakka Antiikkikivi patina karelia.

Lakan Betonin kauniit Agora-pihakivet sekä Antiikkikiven patina-pintakäsittely

Jos täysin sileä ja neliön mallinen laatta ei ole sinun juttusi, löytyy Lakan Betonin uutuuksista kivet sinun pihallesi. Lakka Agorakivet 80 Musta Rustiikki sekä Lakka Agorakivet 80 Harmaa Vintage tuovat persoonallista särmää. Pinnaltaan nämä kivet ovat jälkivanhennettuja. Rustiikkinen ja karheapintainen musta sekä eläväinen harmaa täydentävät Lakan jo entuudestaan laajaa pihakivi-valikoimaa.

Kivisarjaan on lavalle ladottu valmiiksi kerroksittain kolme erikokoista kiveä, joiden avulla voit luoda pihallesi erilaisia kuvioita. Kivet ovat kooltaan 418 x 418 x 80 mm, 418 x 208 x 80 mm ja 208 x 208 x 80 mm. Agorakiviä voidaan käyttää yhdessä Lakan Roomalaisen kivisarjan kanssa.

Toisena mielenkiintoisena vaihtoehtona löytyy Antiikkikivi 60 patina. Tämän kiven avulla saat pihallesi uudenlaista arvokkuutta ja ajanpatinaa. Pihakivi on käsitelty uudella patina-pintakäsittelyllä. Värivaihtoehtoina harmaa, punainen, musta ja karelia. Kiven koko 180 x 120 x 60 mm.

Muihin Lakka Antiikkikiviin pääset tutustumaan täältä.

Lakka Agorakivet musta rustiikki.Lakka Agorakivet musta rustiikki.

Erilaisten ladontojen avulla mielenkiintoa pihalle

Pihakivien ladonnassa vain oma mielikuvitus asettaa rajat kuvioiden luomiselle. Esimerkiksi Lakan uutuus Lakka Agorakivet tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen rytmittelyyn. Voit hahmotella ladontaa etukäteen vaikka ruutupaperin avulla. Samalla pystyt ottamaan huomioon tarvitseeko kiviä työstää reunoistaan, osuuko pihakaivo tai pylväät juuri kivettävälle alueelle. Ennakkoon tehty ladontasuunnitelma helpottaa myös tarvittavan kivimäärän sekä kustannusten arviointia. Suunnitelman voit tehdä itse tai teettää kivivalmistajalla tai suunnittelijalla.

Alla muutama idea, millaisia kuviointeja Lakan Agorakiviä käyttämällä on mahdollista luoda.

Tämän linkin takaa löydät ladontamalleja myös muille Lakan pihakiville.

Suorat pitkittäissaumat voidaan hävittää tummennettujen kivien paikkaa vaihtamalla.Suorat pitkittäissaumat voidaan hävittää tummennettujen kivien paikkaa vaihtamalla.

_

Mitä haluat pihallesi?

Kun lähdetään rakentamaan uutta pihaa tai vaikka uudistamaan vanhaa, on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään, mitä tosiasiassa pihalleen haluaa. Tuleeko pihalle käytäviä vai suurempaa oleskelutilaa vai kenties molempia? Oleskelualueiden ollessa kyseessä tulisikin miettiä ja mitoittaa tila niin, että valitut puutarhakalusteet mahtuvat alueelle väljästi ja kulku sekä oleskelu on muutenkin vaivatonta.

Pihakiveyksellä on lukuisia etuja

Kosteutta sekä kulutusta kestävänä materiaalina kiveys soveltuu pihan kulku- sekä oleskelualueille. Kauniiden ladontojen avulla voidaan pihaan luoda todellisia katseenvangitsijoita sekä tehdä viimeistely talon ympärille. Erityisesti pölyn määrän väheneminen pihalla on huomattavaa, sillä pölyn, hiekan sekä roskien kantautuminen sisälle vähenee pihakiveyksen ansiosta. Myös puhtaanapito onnistuu helposti painepesurilla sekä harjauksella.

Ideat omalle pihalle! Mitä kaikkea voikaan toteuttaa Lakka-pihakivillä.

Lakka Agorakivet musta rustiikki.Lakka Agorakivet musta rustiikki.

Kiinnostuitko Lakan pihakivistä?
Jätä yhteydenottopyyntö:

_