TAKAISIN

Suojaa hyötypuutarhasi linnuilta ja tuholaisilta

Päivitetty: 27.7.2020

Neudorff TUHOLAISVERKKO

Tuholaissuojaverkko on pienisilmäinen erikoisverkko, jolla suojaat niin vihannekset, juurekset, mansikat kuin pienemmät marjakasvisikin linnuilta ja pienemmiltä tuholaisilta! Verkko suojaa hyötypuutarhasi herkut hedelmäkärpästen aiheuttamilta vahingoilta, estää matojen ja toukkien syönnit - ja toimii myös hallaharsona sekä voimakkaan sateen suojana. Pienisilmäiseen tuholaisverkkoon eivät linnutkaan takerru kiinni - mutta valo ja vesi läpäisevät sen kyllä!

Ps. Parhaan hyödyn saat levittämällä sen kasvuston suojaksi heti istutuksen/kylvön jälkeen!

Verkkoa voi käyttää useita kertoja. Mitat 2,30 x 4.25 m.

 

Neudorff Tuholaisverkko myynnissä toistaiseksi vielä saksankielisessä pakkauksessa. Takana tiedot myös suomen kielellä.Neudorff Tuholaisverkko myynnissä toistaiseksi vielä saksankielisessä pakkauksessa. Takana tiedot myös suomen kielellä.

Neudorff TUHOLAISVERKKO

 

"Ihan ehdoton ja paras suoja kaalikasvien kasvattamiseen. Aiempina kesinä lehtikaalini ovat olleet ihan reikäiset, mutta viime kesänä suojasin ne tuholaisverkolla ja jesjesjes, vihdoinkin sain kauniita, rei’ättömiä kaaleja!" Tarvikesuositus www.tarhuri.fi -sivustolla.

 

Neudorff -tuotteita saatavissa hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, rautakaupoista ja puutarhamyymälöistä kautta maan.

Maahantuoja ja lisäinformaatio:
Esbau Oy Bio-Garden
www.esbau.fi


Lisää Neudorff-tuotteista...

Saksalainen Neudorff on maailman johtava luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon erikoistunut yritys ja edelläkävijä luonnonmukaisten torjunta-aineiden ja lannoitteiden valmistajana. Neudorff panostaa voimakkaasti myrkyttömään, luonnonmukaiseen ja ympäristöystävälliseen puutarhanhoitoon. Neudorffin edustus on Suomessa alansa kotimaisella uranuurtajalla Esbau Oy:llä, joka on toiminut alalla jo yli 25 vuoden ajan.

Tutustu Esbaun koko tuotevalikoimaan