TAKAISIN

Karkoita kiusankappaleet käpälämäkeen

Julkaistu: 15.8.2019

KÄPÄLÄMÄEN© luonnonmukaiset karkotteet hoitavat tehtävänsä tehokkaasti!

Neudorff -karkotteiden teho ja toiminta perustuu tuoksuun, joka on karkottamisen kohteelle erittäin epämiellyttävä - mutta ihmiselle huomaamaton. Valikoimista löytyy oma tuotteensa niin myyrien, jänisten kuin koirien ja kissojenkin karkottamiseksi pois puutarhasta.


Käpälämäen myyräkarkote

Myyrät ovat helposti todellinen ongelma, mutta tämän tuotteen avulla pääset niistä eroon!

Käpälämäen myyräkarkote on luonnonmukainen ja tehokas karkote pelto- ja maamyyrien, eli kontiaisten karkottamiseen pihoilta ja puutarhoista. Sisältää laventeli- ja muita eteerisiä öljyjä. Se on myrkytön, eikä vahingoita myyriä eikä muita eläimiä. 

 

Lue lisää...

Käpälämäen myyräkarkoteKäpälämäen myyräkarkote
Käpälämäen jäniskarkoteKäpälämäen jäniskarkote

Käpälämäen jäniskarkoite

Pistelevätkö pitkäsääret puutarhasi kasveja parempiin suihin?

Käpälämäen Jäniskarkote on tehokas, luonnonmukainen, myrkytön sekä pitkävaikutteinen sirote jänisten karkottamiseen pihoilta ja puutarhoista. Jäniskarkotteella voit suojata myös jänisten aiheuttamat kaivuutyöt kivetysten, rappujen, terassien ja muurien alla!

 

Käpälämäen kissakarkote

Tuoksahtaako kissanpissa ovennurkassa? Käyvätkö kissat asioillaan kukkapenkissä?

Käpälämäen kissakarkote sisältää puhtaasti kasvipohjaisia hajusteita ja estää tehokkaasti kissoja merkitsemästä reviirejään. Pitkään kestävä tuoksu karkottaa kissat tehokkaasti pihoilta, terasseilta sekä lintujen syöttöpaikoilta!

 

Käpälämäen kissakarkoteKäpälämäen kissakarkote
Käpälämäen koirakarkoteKäpälämäen koirakarkote

Käpälämäen koirakarkote

Rakastaako koirasi kukkapenkissä pyörimistä vai oletko vain kypsynyt ohikulkevien koirien jätösten keräämiseen nurmikoltasi?

Käpälämäen koirakarkote on luonnonmukainen sirote koirien karkottamiseen alueilta, joissa niiden ei toivota vierailevan. Sisältää savimineraaleihin sidottuja hajusteita, joiden tuoksusta koirat eivät pidä, ja ne oppivat karttamaan koirakarkotteella käsiteltyjä paikkoja.

 

Luonnonmukaiset Neudorff -tuotteet

Esbau Bio-Garden ja Neudorff ovat luonnonmukaisen puutarhanhoidon uranuurtajia Suomessa. Neudorffin erikoisalaa ovat kasvien hoito ja niiden suojelu. Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja vaarattomia ihmisille sekä lemmikeille.

Tuotteet saatavissa hyvinvarustelluista päivittäistavaramyymälöistä, rautakaupoista sekä puutarhaliikkeistä. Tilattavissa myös Esbaun omasta verkkokaupasta.

Katso jälleenmyyjät