TAKAISIN

Värejä, muotoja ja pintaa pihalle

Julkaistu: 6.11.2017

Nyt kun talvi kolkuttelee ovella, on hyvä aika suunnitella ensi kesän pihan kunnostustöitä. Onko mahdollisesti tiedossa oman pihan päivitys vai kenties kokonaisvaltaisempi uudistus? Lakka toi markkinoille viime keväänä uusia vaihtoehtoisia ratkaisuja sinunkin pihallesi pihakivien muodossa.

Uusien pihakivimallien vastaanotto on ollut innostunutta. Ideoi ja kokoa tuotteista omalle pihallesi aivan uudenlainen kokonaisuus.

Alla esittelyssä muutamia vuoden 2017 uutuuksia.

Viuhkaa vai kaarta?

Ehkä joillekin jo entuudestaan tuttu, Lakka Mukula Kaarresarja, on muutaman vuoden poissaolon jälkeen palannut takaisin valikoimaan useiden asiakkaiden pyynnöstä. Luo pihallesi ympyröitä tai lado kaarevia muotoja vaikka viuhkan muotoon muun kiviladonnan sekaan.

Vahvuudeltaan 60-millinen kivi on helposti yhdisteltävissä kaikkiin saman vahvuisiin pihakiviin. Yhden kokonaisen ympyrän rakentamiseen tarvittavat kivet löytyvät yhdelle lavalle pakattuna. Valmiin ympyrän halkaisija on 2,04 m.


Voit ladata itsellesi Mukula Kaarresarjan ladontaohjeen tästä.

Lakka Mukula Kaarresarjaa on saatavissa useissa väreissä. Yhdistele, käytä vain yhtä väriä - valinta on sinun.Lakka Mukula Kaarresarjaa on saatavissa useissa väreissä. Yhdistele, käytä vain yhtä väriä - valinta on sinun.

Elävää pintaa Loimulla

Kaipaatko luonnonkivimäistä tunnelmaa pihallesi sekä elävän näköistä pintaa? Siinä tapauksessa Lakan Loimukivet ovat erinomainen vaihtoehto. Loimukivet-kivisarjaan kuuluu kolme erikokoista kiveä, jotka on ladottu valmiiksi ladontakuvioksi kerroksittain lavalle. Kivien koot ovat 450 x 300, 300 x 300 ja 300 x 150 mm, korkeus 60 mm.

Lakan pihakivivalikoimassa ollut mustavalkoinen Loimukivi onkin ollut viimeisten vuosien aikana todellinen hittituote. Nyt uusi Loimulaatta Lakka 405 mustavalkoinen on mittasuhteiltaan massiivisempi, mutta korkeudeltaan hieman matalampi aiempiin Loimukiviin verrattuna. Loimulaatan koko on 400 x 400 mm, korkeus 50 mm. Tämä kyseinen uusi koko saatiin myyntiin sopivasti toukokuun alkuun.

Kurkista Loimukiven ladontamalleja.

Lakka Loimukivellä saat kauniin eläväistä laattapintaa.Lakka Loimukivellä saat kauniin eläväistä laattapintaa.

Rustiikkia Roomankivi-kivisarjalla

Lakan pihakivivalikoimassa olevat perinteiset Roomankivet saavat tänä vuonna hieman uutta käsittelyä. Lakan Roomakivet 60 -pihakivisarjaan kuuluu viisi erikokoista kiveä, jotka on ladottu valmiiksi kuvioiksi kerroksittain lavalle. Näin kuvio on helppo siirtää lavalta omalle pihalle.

Kivien kulmat on pyöristetty ja reunoihin on muotoiltu pienet viisteet. Se, mikä tänä vuonna on täysin uutta, on kivien pinnan käsittely. Uusi rustiikkikäsittely karhentaa kiven pinnan samalla nostaen kivien struktuurin esille näyttävästi. Rustiikkista kivipintaa voisi kuvailla hiekkapuhalletun oloiseksi.

Ideoita Roomankivien ladonnaksi.

Uusi rustiikkinen pintakäsittely tekee pinnasta karheamman.Uusi rustiikkinen pintakäsittely tekee pinnasta karheamman.

Raskastakin kuormaa kestävä laatta

Sisätiloissa suosiota nauttinut suuri laattakoko on nyt saapumassa myös puutarhan elementiksi. Luo näyttävää, pelkistettyä sekä tasaista pintaa helposti.

Tuleeko kiveys piha-alueelle, jossa on myös henkilöautoliikennettä? Siinä tapauksessa Betonilaatta BL-708 on erinomainen ratkaisu. Laatta on nimittäin suunniteltu kestämään henkilöautolla kulkemista. Erityisesti tässä kuormaa kestävässä kohdetuotteessa on erinomainen pinnanlaatu. Huomiota on saanut myös laatan massiivisuus. Vahvuudeltaan 80 mm laatta on kooltaan 700 x 700 mm.

Massiivinen BL-708 kestää henkilöautoliikenteen.Massiivinen BL-708 kestää henkilöautoliikenteen.

Muista ottaa huomioon, että ajotien pohjatyöt on aina tehtävä kunnolla. Kova ja joustamaton pohja takaavat sen, että laatat eivät murru ja pihatie pysyy tasaisena sekä hyväkuntoisena vuosia.

Kurkista myös muut koot.

 

Löydät muut uutuustuotteet täältä!

Kiinnostuitko Lakka-pihakivistä?
Jätä yhteydenottopyyntö!

_