TAKAISIN

Oraksen uusi 3S-kiinnitysjärjestelmä mullistaa hanojen asennuksen

Julkaistu: 22.5.2017

Oras lanseeraa ainutlaatuisen kolmivaiheisen hanan kiinnitysjärjestelmän helpottamaan asentajien päivittäistä työtä. 3S-kiinnitysjärjestelmän avulla hanojen asentaminen on turvallista, nopeaa ja helppoa – ja tehtävissä vaikka yhdellä kädellä.

Oras 3S-kiinnitysjärjestelmä on suunniteltu auttamaan, helpottamaan ja nopeuttaman asentajien työtä. Uusi 3S-kiinnitysjärjestelmä on täysin uudenlainen asennusratkaisu, jossa on innovatiivinen kiinnitysosa ja uudenlainen joustava asennusavain. Nopea kolmivaiheinen kiinnitys ja helppokäyttöiset työvälineet tekevät asentajien työstä helpompaa ja mahdollistavat useampia hana-asennuksia päivässä.

”Oras 3S-kiinnitysjärjestelmä perustuu uuteen integroituun rakenteeseen. Erillisten osien sijaan 3S-järjestelmässä kaikki osat on integroitu yhteen”, Oraksen myyntijohtaja Marko Sundholm kertoo. 

Hanojen asennus on tehty samalla, perinteisellä tavalla vuosien ajan. Asentaja joutuu usein työskentelemään epämukavissa asennoissa ja käyttämään lukuisia työkaluja kiinnitysmutterien vääntämiseen. 

Uudesta järjestelmästä on monia hyötyjä

Uusi 3S-kiinnitysjärjestelmä hyödyttää ammattilaisia monella tavalla. Se mahdollistaa joustavan asennuksen niin teräsaltaisiin kuin keraamisiin pesualtaisiin, jotka ovat paksuudeltaan 1–40 mm. Tukilevy helpottaa kiinnittämistä ohuisiin altaisiin. Innovatiivinen kiinnitysosa on nopea ja helppo kiinnittää, mikä laskee asentamiskustannuksia ja tehostaa työtä mahdollistaen enemmän asennuksia päivässä.

“Kentältä saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Ammattilaiset ovat kehuneet etenkin järjestelmän nopeutta ja yksinkertaisuutta”, Sundholm jatkaa.

Kaikki 3S-kiinnitysjärjestelmässä käytetyt materiaalit ovat taattua Oras-laatua ja turvallisia käyttää. Kiinnitysosa on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, jossa on erinomainen mekaaninen vahvuus ja kemikaalinkestävyys. Materiaali ei kutistu pitkälläkään aikavälillä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit ja mutterit ovat kestävämpiä kuin messinki. Kiinnitysosan pehmeä kitkapinta estää hanaa liikkumasta asennuksen ja käytön aikana. Se soveltuu hyvin myös pieniin tiloihin ja olemassa oleviin hanareikiin.

Oraksen 3S-Installation –kiinnitysjärjestelmä koostuu seuraavista osista:

  • Pohjatiiviste, joka on asennettu hanaan valmiiksi.
  • Uusi kiinnitysosa, jonka erityinen kitkapinta mahdollistaa hyvän otteen ja hanan pysymisen paikallaan.
  • Joustava kiinnitysavain