TAKAISIN

Valoa kotiin ja puutarhaan!

Julkaistu: 24.9.2018

Konstsmiden laaja ulkovalaisinvalikoima tarjoaa rajoittamattomia mahdollisuuksia valaistussuunnitteluun. Tuotteilla voit helposti kohentaa niin taloa kuin sen ympäristöäkin tyylikkäästi ja käytännöllisesti. Eikä aina tarvita edes sähköä!


Monza

Ajattoman tyylikäs Led seinävalaisin jonka runko maalattua alumiinia ja kupu opaaliakryyliä. Alasvalossa kiinteä 6 W teholed, ja ylös/alas- versiossa 2 x 6 W. Valontuotto 550 / 2 x 550 Lumenia, värilämpötila 3000 K ja suojausluokka IP54. Värinä antrasiitin harmaa.
Konstsmide Monza ylös/alas -versiossa valo jakautuu kauniisti seinäpinnalle.Konstsmide Monza ylös/alas -versiossa valo jakautuu kauniisti seinäpinnalle.
Konstsmide Monza -alasvalo valaisee tehokkaastiKonstsmide Monza -alasvalo valaisee tehokkaasti

Valoa ilman sähköä?

Näppärä paristokäyttöinen seinävalaisin sinne missä sähköa ei ole. Liiketunnistin, hämäräkytkin ja Led polttimo pidentävät paristojen ( 2 x D ) käyttöikää huomattavasti. Liiketunnistimen tunnistuskulma 160 astetta ja -etäisyys max 10 m. Irroitettava paristokotelo mahdollistaa paristojen vaihdon mukavasti sisätiloissa.

Konstsmiden paristokäyttöisellä seinävalaisimella saat valon sinne, missä sähköä ei ole - aina tarvittaessa!Konstsmiden paristokäyttöisellä seinävalaisimella saat valon sinne, missä sähköä ei ole - aina tarvittaessa!

Valoa auringosta!

Kylvä puutarhaasi lisävaloa aurinkokennovalaisimien avulla; turvallista, ympäristöystävällistä ja kustannustehokasta.
Assisi -aurinkokennovalaisin kulkee vaikka mukanasi!Assisi -aurinkokennovalaisin kulkee vaikka mukanasi!

Assisi on aurinkokennovalaisin parhaimmillaan; erillisen, irroittetavan aurinkennon lisäksi valaisimen mukana tulee myös USB latausjohto. Valaisimen voi pitää pöydällä, ottaa mukaansa kantokahvasta tai ripustaa roikkumaan.

Rungossa kolmiportainen kosketushimmennin, valotehot 100/40/10 lumenia ja toiminta-aika täydellä latauksella 5/7/15 tuntia. IP44.

Assisi -aurinkokennovalaisin sopii niin katto- kuin pöytävalaisimeksikin.Assisi -aurinkokennovalaisin sopii niin katto- kuin pöytävalaisimeksikin.

Konstsmide -pihavalaisimien jälleenmyyjiä mm. K-rauta, Plantagen, Bauhaus ja Byggmax
- tutustu valaisimiin myymälöissä!

Tuotteet löydät myös Rakentaja.fi-verkkokaupasta

Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko tilata esitteen?

Ota yhteyttä info@konstsmide.fi / Puh. 09-2242660 - tai alla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen kautta!