TAKAISIN

Valitse sopiva pensasleikkuri

Julkaistu: 7.8.2017

Olipa kyse kesävihannoista lehtipensaista tai ainavihannoista lehti- tai havupensaista, jokaista pensasta täytyy hoitaa. Sopivaa pensasleikkuria hankittaessa tulee huomioida määrätyt kriteerit: pensaan korkeus, oksan vahvuus ja laitteen virtalähde. Boschin kattavasta pensasleikkurivalikoimasta löydät verkkovirta- tai akkukäyttöiset pensasleikkurit, jotka tarjoavat paljon etuja ja takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

 

Vain kolmella vaiheelle oikeaan pensaleikkuriin

Verkkovirta- vai akkukäyttöinen? Pitkä vai lyhyt terälaippa? Tuoteneuvoja auttaa valitsemaan oikean vaihtoehdon. Etsi nyt sopiva leikkuri omalla pensaallesi.

Pensasleikkureiden tuoteneuvoja


Tehokas työkalu siisteihin leikkuutuloksiin

Boschin uusi ja Quick-Cut-teknologialla varustettu 18 V:n pensasleikkuri sopii pienille ja keskikokoisille pensaille, joiden oksat ovat enintään 20 mm:n vahvuisia. Optimoidun leikkuuliikkeen takaava Quick-Cut-teknologia mahdollistaa siistin ja tehokkaan leikkuun: oksat saadaan katkaistua kerralla. Lukkiutumisenestojärjestelmä takaa jatkuvan työskentelyn ilman turhia keskeytyksiä.

Verkkovirtakäyttöiset Bosch-pensasleikkurit:

  • 550-700 W:n moottorit takaavat tehokkaan työskentelyn ilman turhia keskeytyksiä.
  • Noin 15 % kevyempi kuin edeltäjänsä – lisäksi optimaalinen painonjako.
  • Ergonomiset ja pehmustetut kahvat sekä käsisuojus mahdollistavat turvallisen ja miellyttävän työskentelyn kaikissa asennoissa.
  • Erinomainen leikkuuteho suuren vääntömomentin ansiosta.
  • Lukkiutumisenestojärjestelmä takaa myös paksujen oksien keskeytymättömän leikkuun.
  • Sahaavan leikkuutoiminnon ansiosta terälaipan etuosa leikkaa nekin oksat, jotka ovat hammasväliä paksumpia.

 

Johdoton liikkumavapaus ja maksimaalinen teho

Boschin akkupensasleikkureilla pensaiden leikkaaminen on todella helppoa. Ne ovat keveitä, ergonomisia ja takaavat erinomaisen liikkumavapauden ilman sähköjohdon katkeamisvaaraa.

Boschin Syneon-siru tunnistaa kunkin työn vaatiman tehon. Se ohjaa erinomaisen litiumioniakun, tehokkaan moottorin ja kestävän vaihteiston täydellistä yhteistoimintaa. Litiumionipensasleikkurille syötetään sähkövirtaa kunkin työn tarpeen mukaan. Näin pystyt tekemään työt loppuun asti optimaalisen tehokkaasti ja akun maksimaalisella kestolla.

Boschin akkupensasleikkurit:

  • Akkukäyttöinen ja ergonominen pensasleikkuri on helppokäyttöinen ja monipuolinen – se takaa vaivattoman ja turvallisen pensaiden leikkuun.
  • Boschin 18 V:n litiumioniakku takaa 25 % pidemmän käyntiajan. Se on erittäin kevyt ja tarvitsee vain vähän tilaa. Siinä ei ole lataustilan purkautumista ja se voidaan ladata koska tahansa – tämä varmistaa johdottoman liikkumavapauden.
  • Boschin valikoima sisältää 10,8 V:n ja 18 V:n jänniteluokissa Power4All-työkalujärjestelmiä. Yksi ainoa akku riittää koko järjestelmän virtalähteeksi – esimerkiksi porakoneelle, pensasleikkurille, yms.

 

Jokainen pensas on yksilöllinen

Pensaiden hoidossa on huomioitava muutamia tärkeitä asioita. Katso kaikki tietämisen arvoinen leikkuutekniikoista ja pensaslajikkeista.

Näin leikkaat pensaat oikein