TAKAISIN

Valaise pihapiiri syksyyn

Päivitetty: 8.2.2018

Pihapiirivalaistus valaisee sisäänkäynnit, kulkutiet, terassit, istutukset ja rakennusten julkisivut. Valaistus tekee liikkumisesta turvallista ja kohentaa rakennuksen ja pihapiirin ulkonäköä sekä viihtyisyyttä.

Suosittu pihavalaisin Euli Gala Nova

Gala Nova on Suomen suosituimpia ulkovalaisinsarjoja. Ajattoman tyylikäs Eulin Gala Nova voitti Rakentaja.fi-verkkolehden pihavalaisinäänestyksen 2016 ja oli tänä vuonna kolmas.

Galan muotoilu takaa mukavaa valoa kaikkialle puutarhaan. Laaja mallisto koostuu yhtenäisestä kokonaisuudesta pylväs-, seinä- ja kattovalaisimia. Gala Novan valaisimilla yhtenäinen ilme jatkuu ja luot ehjän kokonaisuuden pihapiiriin ja puutarhaan.

Gala-pylväsvalaisimilla valaistaan kulkutiet sekä istutukset. Ne sopivat erinomaisesti valaisemaan myös tontin äärialueita, tuoden pehmeää valoa ympärilleen.

Gala Nova -pylväsvalaisimiaGala Nova -pylväsvalaisimia

Klassikkovalaisimet kampanjahintaan!

Tilaa Eulin pihapiirivalaisimet Rakentaja.fi-verkkokaupasta nyt kampanjahintaan.
 

  • Alennukset jopa -30 %

  • Ei toimituskuluja


Klikkaa verkkokauppaan tästä >>


Luxusta pihapiirin valaisemiseen

Luxe-valaisimen kaunis häikäisyn minimoiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tarjoavat luksusta pihapiirin valaisemiseen. Tyylikäs Luxe sopii hyvin uuteen moderniin arkkitehtuuriin ja valaisemaan myös vanhempaakin pihapiiriä. LED-tekniikka tuo helppoutta ja energiansäästöä valaistukseen vuosiksi, ei lampunvaihtoja tai turhia ostoreissuja väärän kannan vuoksi.

Luxe-valaisimen prismoitettu kupu antaa kauniin valon ympärilleen. Sen materiaalina on valoa hajottava akryyli, joka ei häikäise.

Iltavalaistuksessa Luxe elävöittää pimenevää ympäristöä levittäen ympärilleen kepeää valoa helpottaen liikkumista ja luo turvallisuutta kulkureiteille. Päivänvalossa kaunis Luxe istuu tyylikkäänä maisemaansa.

Eulin Luxe-mallistoon kuuluu kaunis pylväsasenteinen valaisin sekä seinävalaisimet tyylikkäällä kaarevalla seinäkiinnikkeellä. Värivaihtoehtoja on useita: valkoinen, musta, antiikkipronssi, grafiitinharmaa.

Luxe-ledivalaisimen energiansäästö, kaunis, häikäisyn minimoiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tarjoavat pihapiirin valaisemiseen luksusta.Luxe-ledivalaisimen energiansäästö, kaunis, häikäisyn minimoiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tarjoavat pihapiirin valaisemiseen luksusta.

Jatka terassikautta ja tunnelmoi valossa

Valaistus vaikuttaa kodin ja pihapiirin viihtyisyyteen ja turvallisuuteen. Pimeän ajan lisääntyessä, terassikauden jatkaminen pitkälle syksyyn onnistuu valon määrää lisäämällä.

Syksyn tullen nautitaan tunnelmasta ja fiilistellään iltojen hämäryyttä. Syksyn viileneviin iltoihin terassilla varustaudut lyhdyillä ja lämpimillä huovilla. Valaistus tuo terassille tai patiolle tyyliä ja arvokkuutta sekä näyttää kutsuvalta myös pihalta tai puutarhasta päin katsottuna.

Euli Deck LED Set sopii terassien ja portaiden korostusvalaistukseen sisä- ja ulkotiloissa. Upotettavat terassivalot ovat pyöreitä muodoltaan ja sopivat hyvin nykypäivän muotoiluun tuomaan kaunista valoa puuterassille tai portaisiin. Valot voidaan asentaa myös terassin reunoja korostamaan, tuomaan terassin muotoja esiin lämpimällä valolla. Valo tuo lisäksi turvaa terassilla ja portaissa kulkemiseen ja houkuttelee nauttimaan syksyn tunnelmasta myös iltahämärässä.

Ulkovalaistukseen ja terassiin upotettaviin valaisimiin sopii hyvin lämmin valkoinen värilämpötila (3000 K), etteivät ne häikäise terassilla liikuttaessa tai ikkunasta ulos katsottaessa. Deck LED -sarjassa on kuusi valaisinta, ja niitä voi lisätä 10 kpl asti.

Euli Deck LED Set sopii terassien ja portaiden korostusvalaistukseen sisä- ja ulkotiloissa.Euli Deck LED Set sopii terassien ja portaiden korostusvalaistukseen sisä- ja ulkotiloissa.

Esittelyssä klassikko, Käpyvalaisin

Klassisen tyylikäs Käpyvalaisin kestää aikaa ja mukautuu pihapiiriin valoisaan aikaan ja antaa lempeää valoa myös pimeällä. Matala Käpyvalaisin valaisee kulkuväylät, istutusalueet tai pensaat, ja luo turvallista tunnelmaa valollaan. Perinteiset suositut käpyvalaisimet tuovat pihapiiriin miellyttävää häikäisemätöntä valoa.

Käpyvalaisimien suosion salaisuus on klassinen muotoilu, joten se mukautuu muodoltaan hyvin myös moderniin pihapiiriin. Valaisimen materiaalina on patinoitu ja suojalakattu kupari. Kupari on arvokas ja ajaton valinta pihapiirin valaisimeen. Classic-sarjaan kuuluu pylväsmallin lisäksi halkaistu seinämalli. Käyttämällä seinä- ja pylväsmallia pihapiirin valaistuksessa saadaan ilme yhtenäiseksi ja valaistaan tyylikkäästi myös rakennusten lähipiiri. Eulin laajasta käpyvalaisin mallistosta löytyy runsaasti eri malli- ja värivaihtoehtoja.

Klassikkovalaisimet kampanjahintaan!

Tilaa Eulin pihapiirivalaisimet Rakentaja.fi-verkkokaupasta nyt kampanjahintaan.
 

  • Alennukset jopa -30 %

  • Ei toimituskuluja


Klikkaa verkkokauppaan tästä >>