TAKAISIN

Valoa ja juhlamieltä pimeyteen

Julkaistu: 12.11.2018

Käsillä ovat vuoden pimeimmät ajat ja valoa tarvitaan niin ulkona kuin sisälläkin. Yli 60 vuoden kokemuksen omaava Konstsmide on erikoistunut tuomaan valoa ja tunnelmaa pohjoisiin koteihin niin ulos kuin sisällekin. Kaikki valaisimet on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja ne täyttävät eurooppalaiset turvallisuusnormit. Mutta kenties tärkeintä niissä on innovatiivisuus ja tyylikkyys. Konstsmiden valaisimet ovat sijoitus pimeisiin aikoihin, vuosiksi eteenpäin.

Perinteisiä jouluvaloja ja talvisia eläinhahmoja

Mallistoon kuuluvat joulu- ja sisustusvalaisimet sekä sisälle että ulos.

Tuoreimpiin ideoihin kuuluvat eläinaiheet, kuten komea hirvivalaisin. Eläinaiheita on runsas valikoima, isoista hirvistä ja poroista aina pikkulintuihin.

Aiemmin puhuttiin helposti jouluvaloista, mutta nykyisin koristeellisten valjen käyttö alkaa jo loppusyksystä ja jatkuu pitkälle kevääseen.

Luonnollisesti valikoimiin kuuluvat perinteisemmät joulu- ja koristevalot, kuten kyntteliköt, valonauhat ja kuusenkynttilät.

Konstsmiden valaisimia löydät Bauhausista, K-Raudasta, Kodinterrasta sekä monista muista myymäläketjuista ja alan erikoisliikkeistä.

Pingviiniperhe on Konstsmiden 2018 kauden uutuus. Koristevalossa on 48 LEDiä, 5 m liitosjohto ja ulkokäyttöön soveltuva muuntaja.Pingviiniperhe on Konstsmiden 2018 kauden uutuus. Koristevalossa on 48 LEDiä, 5 m liitosjohto ja ulkokäyttöön soveltuva muuntaja.


Pakkauksessa on tarvittavat merkinnät siitä, soveltuuko tuote ulko- vai sisäköyttöön sekä mm. tieto siitä, että kyseessä on LED-valaisin.