TAKAISIN

Haluatko tänä kesänä 25% paremman sadon?

Julkaistu: 12.12.2017

Kokeile Grobioottimultaa!

Kevätaurinko alkaa pian pilkahdella ja maalis-huhtikuussa voit kylvää makoisat tomaatit. Tomaatti viihtyy basilikan seurassa ja ne voi kylvää samaan aikaan. Siemenet kannattaa kylvää GreenCare Grobioottimultaan, koska sillä saat tutkitusti jopa 25 % paremman sadon.

Tutustu GreenCare Grobioottimultien koko tuoteperheeseen!Tutustu GreenCare Grobioottimultien koko tuoteperheeseen!


Greencare Grobioottimulta suojaa taimia

Tarvitset siementen lisäksi pieniä ruukkuja ja taimia vahvistavaa Grobiootti™ Luomu Taimimultaa. Siihen on lisätty hyötymikrobeja, jotka vahvistavat juuristoa ja parantavat taimien luontaista vastustuskykyä.
 

Grobiootteja on GreenCaren Taimimullassa, Istutusmullassa, Rodo- ja ikivihreät -mullassa sekä Kesäkukkamullassa. Jokaiseen on koottu erilainen valikoima hyötymikrobeja, mykorritsoja tai molempia.

Grobioottimultaa on lisäksi 10 litran Kasvupussissa ja 50 litran Kasvumaassa, jotka ovat istutusvalmiita luomukasvusäkkejä. Niissä kasvualusta on suunniteltu pysymään ilmavana ja siksi voit istuttaa taimet suoraan säkkiin kasvamaan!


Tutustu Greencare kasvualustatuotteisiin

 

Kasvupussi on istutusvalmis kasvualusta!Kasvupussi on istutusvalmis kasvualusta!

Grobioottimultaa kutsutaan hyötymikrobien ansiosta myös ihmemullaksi, koska mykorritsat elävät symbioosissa kasvin kanssa, suojaavat sitä sairauksilta ja lisäävät juuriston pinta-alaa siten, että kasvi saa tehokkaammin vettä ja ravinteita käyttöönsä. Ammattipuutarhurit aloittivat hyötymikrobeja ja mykorritsoja sisältävien kasvualustojen käytön Suomessa jo 1990 -luvulla. Nyt ne ovat tarjolla myös kotipuutarhureille.

Grobioottien ansiosta myös kasvin vastustuskyky paranee: se kestää lämmön ja kosteuden vaihtelua paremmin, kun sillä on mykorritsan tukiverkosto juuristonsa ympärillä. Kasvi luovuttaa vastapainoksi yhteyttämistuotteita ja molemmat hyötyvät yhteistyöstä.

Runkotomaatti Grobioottimultaan kasvamaan

Tänä keväänä on tarjolla hienoja runkotomaattilajeja, kuten sydämenmuotoinen Zlatava ja raidallinen RedZebra. Runkotomaatti kasvaa tuettuna yli 2 metriä korkeaksi ja tuottaa runsaan sadon. Kylvä siemenet pussin ohjeen mukaan ja kastele kylvös märäksi. Laita ruukut valoisaan paikkaan ja pidä multa tasaisen kosteana koko itämisen ajan.

Tomaatin siemenet tarvitsevat 4-8 viikkoa kasvuaikaa. Istuta taimet puutarhaan lämpimään paikkaan kesäkuun alkupuolella, kun yöpakkasia ei enää ole. Saat kauniin kokonaisuuden, kun istutat runkotomaatin kesäkukkien lomaan. Muista myös basilika, koska mikään ei maistu tomaatin kera herkullisemmalta kuin itse kasvatettu basilika!
 

Grobiootti antaa jopa 25 % paremman sadon!Grobiootti antaa jopa 25 % paremman sadon!