TAKAISIN

Uusia ideoita ja inspiraatiota talonrakentajalle

Päivitetty: 22.5.2018

Suomalainen kivitalojen markkinajohtaja Lammi uudisti brändiään ja julkaisi samalla 32 talomallia sisältävän ideakirjan. Ideakirjan tarkoituksena on nimensä mukaisesti tarjota ideoita ja lähtökohtia oman talon suunnitteluun.

artikkelikuva_1_780x520px_Ida_Lammi_rakentajafi-pääartikkeli_95

Lammi Kivitalon ostajalla on vapaus haaveilla, sillä talot suunnitellaan aina tulevien asukkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Perheen koko, elämäntapa, harrastukset ja mieltymykset määrittelevät niin tilankäyttöä kuin kodin tyyliä ja tunnelmaa. Suunnittelun lähtökohtina ovat tulevan asukkaan toiveet, käytössä oleva budjetti, tontti ja sen kaavamääräykset. Asiakkaalla voi olla valmiit piirustukset, pelkkä haave tai jotain siltä väliltä. Lammilla on laaja verkosto ammattitaitoisia suunnittelijoita sekä toimijoita, joiden avulla talo voidaan tarjota asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Uusi Lammi Ideakirja auttaa talonrakentajaa alkuun

Ideakirjaan valittiin 32 talomallia. Talot on jaettu 7 teemaan niiden tunnelman mukaisesti – urbaanista romanttiseen ja lämminhenkisestä minimalistiseen. Malleja suunniteltaessa Lammi on ottanut huomioon erilaisten tonttien ja asumisympäristöjen luomat reunaehdot. Mallistossa on mukana myös runsaasti pienempiä, kaupunkiin soveltuvia tehoneliöisiä kivitaloja yhdessä ja kahdessa kerroksessa. Monipuolinen ja laaja mallisto tarjoaa ratkaisuja moneen makuun ja jokainen talomalli on tarvittaessa myös räätälöitävissä asiakkaan toiveen mukaiseksi.

artikkelikuva_2_780x520px_Ida_Lammi_rakentajafi-pääartikkeli_95

Ideoita pihankäyttöön ja sisustukseen 

Ideakirjan mallitalojen suunnittelussa on otettu huomioon piha osana kotia. Vaikka malliston suunnittelusta vastaa useampi arkkitehti, yhteistä taloille on päivänvalon ja ympäröivän luonnon hyödyntäminen, sekä terassiratkaisut, jotka mahdollistavat pihasta nauttimisen kevättalvesta pitkälle syksyyn. Ideakirja tarjoilee myös kolmen tunnetun sisustusammattilaisen, Peeta Peltolan, Iisa Strandin ja Mikko Vesasen sisustussuunnitelmat ja -ideat valittuihin talomalleihin. 

artikkelikuva_3_780x520px_Ida_Lammi_rakentajafi-pääartikkeli_95

Laadukas koti syntyy parhaista materiaaleista

Lammi on Suomen suurin ja vanhin betoniharkkojen valmistaja, jonka tuoteinnovaatiot palvelevat tänä päivänä koko kivirakentamisen alaa. Lammi Kivitalo rakennetaan Lammin omalla tehtaalla valmistetuista, millimetrin tarkkuudella timanttihiotuista harkoista, joiden laatu ja vahvuus on aina ensiluokkaista. Lammin harkko- ja pihatuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Kotimaisuus on tärkeä arvo Lammin toiminnassa ja sen merkitys näkyy vahvasti tuotteen suunnittelusta valmistukseen ja aina rakentamisessa käytettäviin tuotteisiin.

Tutustu Lammi Kivitaloon tilaamalla Ideakirja kotiisi alla olevalla lomakkeella

Jätä yhteydenottopyyntö tai tilaa Ideakirja veloituksetta