TAKAISIN

Tilaa kätevä keittiökompostori itsellesi tai lahjaksi läheisellesi
Hyödynnä kampanjakoodi JOULUA24, niin saat ilmaisen postituksen!

Julkaistu: 21.5.2018

Asut sitten omakoti-, rivi- tai kerrostalossa, niin kompostointi on aina mahdollista. Bokashi -kompostorin voit ottaa myös vaikka mukaan asuntovaunuun, mökille tai veneeseen; Bokashi kulkee helposti mukana!

Bokashi-kompostorin voit ottaa vaikka matkalle mukaan!Bokashi-kompostorin voit ottaa vaikka matkalle mukaan!

Esbaun valikoimaan tullut uutuus, BOKASHI KOMPOSTORI on hienostunut ja käytännöllinen kompostori biojätteen käsittelyyn sisätiloissa. BOKASHI KOMPOSTORI estää biojätteen mätänemisen ja Bokashirouheen lisääminen poistaa epämiellyttävät hajut. Bokashi-kompostori on siis hajuton ja ilmatiivis sekä myös kätevän kokoinen kompostori sisätiloissa käytettäväksi!

Bokashi -kompostoriin kelpaavat lähes kaikki orgaaniset jätteet. Isommat palat on hyvä pilkkoa pienempiin osiin fermentoitumisprosessin nopeuttamiseksi.

Bokashi -kompostorit myydään tuplapakkauksina, jolloin voit jatkaa kompostointia toisessa kompostorissa ensimmäisen jäädessä rauhassa fermentoitumaan.

Tilaa nyt Bokashi Organko Keittiökompostori - ja hyödynnä JOULUA24-koodi!

Tilaa nyt lahjaksi itsellesi tai läheisellesi mustanvihreä Bokashi Organko Keittiökompostorin tuplapakkaus (2kpl); se sisältää 600 g kuivaa Bokashirouhetta, sekä kätevän ROUHERASIAN! Rouherasiassa voit säilyttää Bokashirouhetta. Rasian kannessa on pieni, kannellinen aukko, josta rouheen lisääminen sujuu näppärästi ja siististi. Sulje kansi aina käytön jälkeen.

Tilaa mustavihreä Bokashi Organko Keittiökompostori tästä


Käyttämällä kampanjakoodia JOULUA24* saat:

- ILMAISEN POSTITUKSEN kaikkiin Eurogarden.fi-verkkokaupasta tilaamiisi tuotteisiin!


- Lähettäessäsi tuotteen lahjaksi läheisellesi saat lisäksi JOULUPAKETOINNIN JOULUTERVEHDYKSEN KERA!
Mikäli siis haluat lähettää tuotteen lahjaksi, niin merkitse tilauslomakkeeseen lahjansaajan nimi sekä hänen puhelinnumeronsa. Mikäli haluat, että lähetämme joulutervehdyksen, niin merkitse lisätietoja kohtaan vielä teksti, minkä haluat meidän kirjoittavan joulukorttiin!

Hyödynnä siis joulun tarjoukset käyttämällä kampanjakoodia JOULUA24 tilauksesi yhteydessä!
Tutustu Eurogarden.fi -verkkokaupan tuotteisiin täällä.

*Kampanjakoodi on voimassa 24.12.2018 saakka.


Mitä on bokashointi?

Joulun tarjous: mustavihreä Bokashi Organko Kompostoripakkaus sisältäen myös rouherasian!Joulun tarjous: mustavihreä Bokashi Organko Kompostoripakkaus sisältäen myös rouherasian!

Bokashi tarkoittaa fermentoitunutta orgaanista jätettä, fermentointi puolestaan maitohappokäymistä. Eli biojäte hapatetaan ilmatiiviissä astiassa. Hapatus tapahtuu sekoittamalla biojätteen joukkoon EM-mikrobiseosta, Bokashirouhetta, jossa on maaperälle hyväksi havaittuja mikrobeja, hiivoja ja maitohappobakteereja. Seos on kehitetty Japanissa 1970-luvulla. Bokashirouheen sisältämät luonnon mikro-organismit käynnistävät siis fermentoitumisprosessin BOKASHI-keittiökompostorissa.

Kun fermentoituminen on 2 viikon kuluttua päättynyt, niin orgaaninen materiaali on säilyttänyt kaikki tärkeät ravintoaineensa (erityisesti typpi), mitkä mätänemisprosesissa tuhoutuisivat. Fermentoitumisen lopputuloksena saadaan ensiluokkaista ja laadukasta esikompostointimateriaalia, mikä sisältää siis yhä kaikki tarpeelliset ravintoaineet, vitamiinit ja mineraalit!

Kompostorissa fermentoitunut orgaaninen jäte on loistava perusta ensiluokkaiselle kompostimullalle puutarhaan ja viljelyyn. Multaa jätteistä ei kuitenkaan silloin vielä ole syntynyt; jätelain mukaan tässä vaiheessa on kyse vielä biojätteestä. Käymisprosessin jälkeen fermentoitunut jäte pitääkin sekoittaa vielä mullan sekaan multaantumaan. Tässä vaiheessa voit kuitenkin tyhjentää kompostorin taloyhtiön biojätekeräysastiaan - tai sekoittaa fermentoituneen jätteen valmiiseen multaan jatkojalostumaan toiseen kompostoriin.

Bokashi-kompostorit myynnissä tuplapakkauksena

Bokashi-kompostorit myydään siis tuplapakkauksena, jolloin ensimmäisen kompostorin täytyttyä voit jatkaa toisen kompostorin täyttämistä! Täyttyneen kompostorin voit siten antaa rauhassa jatkaa fermentoitumisprosessia loppuun asti. Ilmatiivis Bokashi on täysin hajuton, joten sen voi sijoittaa sisätiloihin tai vaikka parvekkeelle ennen astian tyhjentämistä biojäteastiaan tai jatkojalostumaan pihakompostoriin.

Kompostoripakkaus sisältää lisäksi pussin Bokashirouhetta, tiivistyslastan, rouheen annostelukauhan ja nesteen valutuskupin sekä ohjeet. Tuotteita saatavissa Hankkijan myymälöistä, hyvinvarustelluista puutarha-alan liikkeistä ympäri maan sekä Esbaun Eurogarden.fi-verkkokaupasta!

Bokashi-kompostoripakkaus sisältää siis 2 kompostoria, pussin Bokashirouhetta, tiivistyslastan, rouheen annostelukauhan ja nesteen valutuskupin sekä ohjeet.Bokashi-kompostoripakkaus sisältää siis 2 kompostoria, pussin Bokashirouhetta, tiivistyslastan, rouheen annostelukauhan ja nesteen valutuskupin sekä ohjeet.
Bokashi -kompostoriin kelpaavat lähes kaikki orgaaniset jätteet!Bokashi -kompostoriin kelpaavat lähes kaikki orgaaniset jätteet!

TÄRKEÄÄ:
• Käytetään huonelämpötilassa
• Tilavuus: 16 litraa x 2 kpl
• Kompostorien väri harmaa, kansi, hana ja kahva vihreät. Myös muita värejä saatavissa kausittain.

• Keskivertoperhe täyttää keittiökompostorin keskimäärin noin 30 päivässä.
• 1 kg Bokashirouhetta riittää keskivertoperheellä noin kuukauden ajan. Rouhetta voi käyttää myös ulkokompostointiin.

• Valmistettu EU:ssa
• Valmistettu kierrätysmuovista
• Sh. 99 €

Muista käyttää kampanjakoodia JOULUA24!

Kun tilaat Eurogarden.fi-verkkokaupasta 24.12.2018 mennessä, niin saat kampanjakoodia JOULUA24 käyttämällä ilmaisen postituksen - sekä halutessasi joulupaketoinnin ja -tervehdyksen lahjalähetykseen!

Tutustu valikoimaan ja tilaa!


Esbau Bio-Garden panostaa voimakkaasti myrkyttömään ja luonnonmukaiseen kasvienhoitoon ja haluaa tarjota kotipuutarhureille omasta puutarhasta maukkaan ja runsaan sadon. Kaikki heidän tuotteensa ovat vaarattomia ihmisille, luonnolle ja lemmikeille.