TAKAISIN

Uusi huopakatto jopa 2000 € edullisemmin!

Julkaistu: 23.5.2018

Nyt on hyvä aika remontoida kesämökin katto! Saat Icopal-bitumikatteen asennettuna nyt kampanjahintaan. Kaunis, kivisirotepintainen bitumi- eli huopakatto sopii suomalaiseen maisemaan, taipuu tiiviisti erilaisille kattomuodoille ja kestää vaativimmatkin sääolosuhteet. Valitse mökillesi tai kodillesi uusi bitumikate ja pyydä tarjous!


Jos olet harkinnut katon uusimista, se kannattaa tehdä nyt! Saat 15% alennuksen avaimet käteen toimitetusta Icopal kattolaatta-asennuksesta. Voit myös pyytää määrälaskelman Tee-Se-Itse-kattoremontin materiaaliesta. 

Hyödynnä kesän kampanjaetu — voimassa 24.6. asti


Tutustu tarjoukseen!
 

Kampanjahintaan myös Plano XL -laatta!

Uuden Plano XL -kattolaattamallin suunnittelussa on huomioitu erityisesti tämän päivän talojen visuaaliset vaatimukset: linjakas Plano XL on perinteistä kattolaattaa suurempi, kuvioltaan selkeä ja yleisilmeeltään rauhallisen tyylikäs. Värivaihtoehtoja ovat musta antrasiitti ja harmaa graniitti. Laatan pintasirote on värjättyä liuskekiveä.
 

Miksi bitumilaatta on varma valinta?

  • Bitumikattolaatta soveltuu harjakattojen lisäksi erityisen hyvin monimuotoisille katoille: taipuisana sillä saa toimivasti tiivistettyä myös jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat.
  • Liuskekivisirotepinta vaimentaa tehokkaasti ulkopuolelta tulevia ääniä.
  • Helposti asennettava kattolaatta sopii moneen kohteeseen moderneista kivitaloista kesähuviloihin ja katoksiin.
  • Valittavana on laaja valikoima ympäristöön sopivia värivaihtoehtoja sekä eri kuvio- ja muotovaihtoehtoja.

Katon ostaminen on nyt erittäin helppoa!

Valitsemalla Icopal-kattopaketin saat varmasti tiiviin ja kestävän katon kaikkine tarvikkeineen. Sinä päätät kattopakettisi toimitustavasta – haluatko huopakaton valmiiksi asennettuna vai asennatko itse.
 

Hyödynnä kesän kampanjaetu — voimassa 24.6. asti


Tutustu tarjoukseen!