TAKAISIN

Olisiko aika uusia katto? Kattoremontti asuntomessuhintaan - samalla voit voittaa aurinkopaneelit!

Päivitetty: 14.9.2020

Katto on talon tärkein suoja. Sen tulee toimia luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Vanha katto ei kuitenkaan kestä ikuisesti ja remontti kannattaa suorittaa ajoissa välttyäkseen kosteusvaurioiden aiheuttamilta vahingoilta. Uusi katto suojaa taloasi pitkään, vaikuttaa julkisivun ilmeeseen sekä nostaa talon arvoa. Mikäli olet harkinnut vanhan kattosi uusimista, se kannattaa tehdä nyt!

EVO Aurinkopaneelit sulautuvat kauniisti tiilikatteeseen. Integroidut aurinkopaneelit on helppo asentaa kattoremontin yhteydessä, mutta asennus onnistuu jälkikäteenkin.EVO Aurinkopaneelit sulautuvat kauniisti tiilikatteeseen. Integroidut aurinkopaneelit on helppo asentaa kattoremontin yhteydessä, mutta asennus onnistuu jälkikäteenkin.

Pyydä kattoremonttitarjous − voit voittaa integroidut EVO Aurinkopaneelit

Jättämällä yhteydenottopyynnön BMI:n valtuuttamat kattoasentajat ottavat sinuun yhteyttä sopiakseen arviokäynnin. Saat ilmaisen kartoituksen kattosi kunnosta ja selkeän tarjouksen. Arviokäynti ei velvoita vielä mihinkään. Tilaa nyt luotettava kattoremontti, BMI Ormaxin ja BMI Icopalin valtuutetuilta ja koulutetuilta ammattilaisilta. Palkinnon arvo 4500 €.

Arvonnan säännöt


Huomioithan, että aurinkopaneelien arvontaan osallistuvat vain tarjouspyynnön jättäneet tai maksuttoman katon kuntotarkastuksen varanneet!

Tarjous voimassa vain 20.9. mennessä tulleisiin tarjouspyyntöihin.


Tutustu BMI Groupin tietosuojaselosteeseen

Avaimet käteen -kattoremontti

VALITSE SINULLE SOPIVA KATEMATERIAALI

Tiili ekologisen rakentajan valinta

Katon rakentaminen tiilestä tarkoittaa helppohoitoisuutta, kestävyyttä ja näyttävyyttä. Tiilikatto on pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, kun ottaa huomioon pitkän elinkaaren. Mahdolliset vaurioituneet tiilet on helppo vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää. Valmistajan oma Ormax Pro -kattopinnoite varmistaa tiilikatolle jopa sadan vuoden käyttöiän.

Tutustu tiilikaton pinnoitukseen!

Tiilikate vaimentaa ulkoa tulevan melun ja sen alla on hiljaista asua.Tiilikate vaimentaa ulkoa tulevan melun ja sen alla on hiljaista asua.

Tukevuus ja paksuus tekevät tiilestä myös hiljaisen katemateriaalin. Kun eletään hektistä elämää ja talot rakennetaan lähekkäin, äänieristyksellä on merkitystä. Tiilikatto luo sisätiloihin osaltaan rauhallisen tunnelman, eivätkä myrskyt tai ulkoa tuleva melu päästä ääntä sisälle asti. Se kestää tuiskua ja tuiverrusta ja pysyy kestävänä koko elinkaarensa ajan. Katolle kannattaa valita laadukas aluskate tai -kermi, jotta kattokokonaisuudesta saa mahdollisimman pitkäikäisen.

EVO on Tuusulan asuntomessujen suosikki

Tuusulan asuntomessuilla tiilikatto on yksi trendeistä. Asuntomessujen joka 4. kattoon on valittu BMI Ormax EVO. Kate valinnoissa korostuvat laadukkaat materiaalit, käytännöllisyys sekä ulkonäkö. Ormax EVO -tiilikatoissa on myös valmius integroidun aurinkopaneeliratkaisun asentamiseen.

Tutustu asuntomessukohteisiin >>


Tiilikatto sopii niin moderniin tyyliin kuin perinteiseen maalaismaisemaan. Jykevä ja näyttävä tiilikatto nostaa myös rakennuksen arvoa. Vaikka kattomateriaalina olisi aiemmin ollut jokin muu materiaali, onnistuu kattotyypin vaihdos ongelmitta.

Hyödynnä kampanja nyt – voimassa vain 20.9. saakka!

Tiilikatto sopii niin kaupunkiin kuin luonnon keskellekin.Tiilikatto sopii niin kaupunkiin kuin luonnon keskellekin.

Kattolaatoilla voit leikitellä väreillä ja muodoilla

Bitumikattolaatta eli palahuopa on moneen mukautuva vesikate. Se soveltuu erityisen hyvin monimuotoisille katoille: taipuisana sillä saa toimivasti tiivistettyä jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat. Yhdessä vesikatteen alla käytettyjen kermiratkaisujen kanssa bitumikatekokonaisuus pitää veden varmasti siellä missä pitääkin, eli talon ulkopuolella.

Bitumikate sulautuu suomalaiseen maisemaan. Saariselän lomakylässä on käytetty PlanoXL-bitumikatetta.Bitumikate sulautuu suomalaiseen maisemaan. Saariselän lomakylässä on käytetty PlanoXL-bitumikatetta.

Helpon työstettävyyden lisäksi taipuisa materiaali tarjoaa myös hiljaista asumista liuskekivisirotepinnan vaimentaessa tehokkaasti ulkopuolelta tulevia ääniä. Ankarat sääolosuhteet eivät myöskään aiheuta ongelmia, vaan huopakate pysyy myrskytuulissa napakasti paikallaan eikä rullaudu irti rajuilmojen puuskissa.

Suomalaiseen maisemaan sulautuva bitumikate sopii moneen kohteeseen aina nykyaikaisista kivitaloista perinteisiin kesähuviloihin sekä piharakennuksiin. Uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin löytyy laajasta valikoimasta useita sopivia värivaihtoehtoja sekä eri kuvio- ja muotovaihtoehtoja.

Hyödynnä kampanja nyt – voimassa vain 20.9. saakka!

Kouvolan asuntomessujen kohteessa nro 13, Talo Korea, oli esillä PlanoXL-bitumikate. Bitumikate yhdessä kattoikkunoiden kanssa luo katolle siistin ja linjakkaan ilmeen.Kouvolan asuntomessujen kohteessa nro 13, Talo Korea, oli esillä PlanoXL-bitumikate. Bitumikate yhdessä kattoikkunoiden kanssa luo katolle siistin ja linjakkaan ilmeen.

Jätä tarjouspyyntö kattoremontista ja voit voittaa integroidut EVO Aurinkopaneelit

Huomioithan, että aurinkopaneelien arvontaan osallistuvat vain tarjouspyynnön jättäneet tai maksuttoman katon kuntotarkastuksen varanneet! Tarjous voimassa vain 20.9. mennessä tulleisiin tarjouspyyntöihin.

Arvonnan säännöt

Tutustu BMI Groupin tietosuojaselosteeseen