TAKAISIN

Suunnitelmissa kattoremontti? Hyödynnä syksyn tarjous!

Julkaistu: 16.9.2019

Katto on talon tärkein suoja. Sen tulee toimia luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Vanha katto ei kuitenkaan kestä ikuisesti ja remontti kannattaa suorittaa ajoissa välttyäkseen kosteusvaurioiden aiheuttamilta vahingoilta. Uusi katto suojaa taloasi pitkään, vaikuttaa julkisivun ilmeeseen sekä nostaa talon arvoa.
 

Mikäli olet harkinnut vanhan kattosi uusimista, se kannattaa tehdä nyt!

Katon uusiminen käy nyt todella helposti. Jättämällä yhteydenottopyynnön, kattoammattilainen auttaa sinua toteuttamaan kohteeseesi sopivan uuden katon edullisin kampanjahinnoin. Päätät vain kattopakettisi toimitustavan: haluatko katon valmiiksi asennettuna vai asennatko itse ja tilaat materiaalit kohteeseen.

Katolle kannattaa valita laadukas aluskate tai -kermi, jotta kattokokonaisuudesta saa mahdollisimman pitkäikäisen.Katolle kannattaa valita laadukas aluskate tai -kermi, jotta kattokokonaisuudesta saa mahdollisimman pitkäikäisen.

Hyödynnä syksyn kampanjaetu — voimassa 22.9. asti

Tutustu kampanjaan


Tiili ekologisen rakentajan valinta

Katon rakentaminen tiilestä tarkoittaa helppohoitoisuutta, kestävyyttä ja näyttävyyttä. Tiilikatto on luonnonmateriaaleista valmistettu, pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, sillä sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Mahdolliset vaurioituneet tiilet on helppo vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää. Tiilikaton käyttöikä onkin nykyisillä pintakäsittelyillä pitkä, helposti sata vuotta.

Tukevuus ja paksuus tekevät tiilestä myös hiljaisen katemateriaalin. Kun eletään hektistä elämää ja talot rakennetaan lähekkäin, äänieristyksellä on merkitystä. Tiilikatto luo sisätiloihin osaltaan rauhallisen tunnelman, eivätkä myrskyt tai ulkoa tuleva melu päästä ääntä sisälle asti. Se kestää tuiskua ja tuiverrusta ja pysyy kestävänä koko elinkaarensa ajan. Katolle kannattaa valita laadukas aluskate tai -kermi, jotta kattokokonaisuudesta saa mahdollisimman pitkäikäisen.

Tiilikatto sopii niin moderniin tyyliin kuin perinteiseen maalaismaisemaan. Jykevä ja näyttävä tiilikatto nostaa myös rakennuksen arvoa. Vaikka kattomateriaalina olisi aiemmin ollut jokin muu materiaali, onnistuu kattotyypin vaihdos ongelmitta.

Tillikatolla saat tehtyä niin modernia kuin perinteistäkin ilmettä taloosi.Tillikatolla saat tehtyä niin modernia kuin perinteistäkin ilmettä taloosi.

BMI Ormaxin tuotteet Rakentaja.fi-verkkokaupasta rahtivapaasti kampanjan ajan

Verkkokauppaan >>


Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään.Kattolaatoilla voit leikitellä väreillä ja muodoilla

Bitumikattolaatta eli palahuopa on moneen mukautuva vesikate. Se soveltuu erityisen hyvin monimuotoisille katoille: taipuisana sillä saa toimivasti tiivistettyä jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat. Yhdessä vesikatteen alla käytettyjen kermiratkaisujen kanssa bitumikatekokonaisuus pitää veden varmasti siellä missä pitääkin, eli talon ulkopuolella.

Helpon työstettävyyden lisäksi taipuisa materiaali tarjoaa myös hiljaista asumista liuskekivisirotepinnan vaimentaessa tehokkaasti ulkopuolelta tulevia ääniä. Ankarat sääolosuhteet eivät myöskään aiheuta ongelmia vaan huopakate pysyy myrskytuulissa napakasti paikallaan eikä rullaudu irti rajuilmojen puuskissa.

Suomalaiseen maisemaan sulautuva bitumikate sopii moneen kohteeseen aina nykyaikaisista kivitaloista perinteisiin kesähuviloihin sekä piharakennuksiin. Uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin löytyy laajasta valikoimasta useita sopivia värivaihtoehtoja sekä eri kuvio- ja muotovaihtoehtoja.

Esimerkkinä PlanoPro kattolaatta, jota löytyy perinteisten mustien lisäksi hiilenharmaana, tiilenpunaisena, luonnonruskeana ja metsänvihreänä.Esimerkkinä PlanoPro kattolaatta, jota löytyy perinteisten mustien lisäksi hiilenharmaana, tiilenpunaisena, luonnonruskeana ja metsänvihreänä.

Avaimet käteen bitumikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Icopalin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Icopalin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään.Uusi katto paikalleen

Tiilikaton asennus sujuu varsin helposti. Kun tarvittava aluskate vaakasuorine ruodepuineen on paikoillaan, ladotaan kattotiilet ruoteiden päälle. Työ etenee pala kerrallaan alhaalta ylöspäin edeten. Tiilien asettelu onnistuu, kun asiaan keskittyy ja varaa urakkaan mukaan ripauksen kärsivällisyyttä. Urakka sujuu joutuisasti, kun tilaa materiaalit suoraan katolle ilman ikävän huojuvia ja epämääräisiä nostoja.

Bitumikatteen asennus on myös mahdollista toteuttaa itse. Bitumilaattojen alla on valmis liimareuna suojakalvon alla. Suojakalvon poistamisen jälkeen liimareunat painetaan tiiviisti kiinni alustaan. Kun latta on painettu paikoilleen, kiinnitetään se vielä muutamalla naulalla saumoista ns. piilonaulauksella. Työ aloitetaan räystäältä edeten harjaa kohti.

Mikäli asentaminen askarruttaa, on varminta kääntyä ammattilaisen puoleen. Ormax-tiili- sekä Icopal-bitumikattoasentajat omaavat vankan kokemuksen ja taidon eri kattotyyppien asennuksista. Työ sujuu nopeasti ja varmalla otteella.

Tiilien sekä palahuovan asentaminen käy nopeasti, vaikka työmenetelmät hieman eroavatkin toisistaan.Tiilien sekä palahuovan asentaminen käy nopeasti, vaikka työmenetelmät hieman eroavatkin toisistaan.

Katon uusiminen käy nyt todella helposti ja edullisesti

Vaihtamalla vanhan kattosi uuteen Ormax-tiili- tai Icopal-huopakattoon, saat 15% alennuksen avaimet käteen toimitetusta kattoremontista. Voit säästää jopa 2000 €!

Hyödynnä syksyn kampanjaetu — voimassa 22.9. asti

Mikäli päätit jo katemateriariaalin, pääset kampanjan kohdennettuihin yhteydenottopyyntöihin näistä:

Tiili Huopa