TAKAISIN

Valokuvakilpailu - vuoden ampiaispesä!

Julkaistu: 6.8.2018

Oletko kuvannut mielenkiintoisen ampiaispesän? Osallistu kuvallasi valokuvakilpailuun! Esbaun valokuvauskilpailun aiheena ovat ampiaiset ja varsinkin ampiaispesät.

Osallistuminen on helppoa! Lähetä kuvasi sähköpostiosoitteeseen esbau@esbau.fi (enintään 2 kpl/kuvaaja, kuvakoko max 2 Mb/kpl, kuvaformaatti jpg). Ilmoita lähetyksen yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä mahdollinen kuvateksti. Merkitse viestin otsikkoon; Kuvakipailu.

Kolme parasta kilpailukuvaa palkitaan Neudorff -tuotepalkinnoilla (arvoltaan 30 €, 20 € ja 10 €). Kilpailu päättyy 31.8.2018. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse syyskuun alussa ja tuotteet lähetetään heille postitse. Kilpailun järjestää Esbau Oy, mutta parhaat kilpailukuvat julkaistaan myös Puutarha.netissä!

Osallistumalla kilpailuun kuvaaja antaa Esbau Oy:lle täydet oikeudet kuvan vapaaseen käyttöön markkinoinnissaan.

                                                                  Kilpailu on päättynyt


Tunnetko Ampiais- ja Tuholaisvaahdon?

Puutarhassa ampiaisista on hyötyä, mutta pesiessään oleskelutilojen tai kulkureittien yhteydessä tai vaikkapa lasten leikkimökissä ne saattavat aiheuttaa ikäviäkin tilanteita. Allergisille ampiaisen pistot saattavat olla jopa vaarallisiakin. Onneksi ampiaisten torjunta käy helposti ja vaarattomasti Permanen Ampiais- ja Tuholaisvaahdolla.

Permanent Ampiais- ja Tuholaisvaahto on uudenlainen, vaahtomainen aine ampiaisten ja niiden pesien sekä muiden hyönteisten torjuntaan. Suihkuta vaahtoa erityisesti pesäaukkoon ja mahdollisuuksien mukaan myös aukosta sisään, jolloin vaahto levittyy pesän sisälle. Toista käsittely tarvittaessa.

Permanent Ampiais- ja Tuholaisvaahto on tehokas ja toimiva ratkaisu. Se vaikuttaa heti - ja lisäksi sillä on 6 viikon kestovaikutus!

Tuotetta on saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, rautakaupoista ja puutarhamyymälöistä kautta maan.

Lue lisää ampiaisten torjunnasta

Vinkki: Torjunta on parasta suorittaa aikaisin aamulla ennen kuin ampiaiset lähtevät liikkeelle.

Permanent Ampiais- ja TuholaisvaahtoPermanent Ampiais- ja Tuholaisvaahto

Muista ottaa kuva ampiaispesästä ja osallistua valokuvakilpailuun.
Ps. Voit ottaa kuvan myös käyttäessäsi Ampiais- ja Tuholaisvaahtoa - ja osallistua sillä Esbaun valokuvakilpailuun!

Kilpailuun voit siis osallistua lähettämällä kilpailukuvan sähköpostiosoitteeseen esbau@esbau.fi 31.8.2018 mennessä. Lue tarkemmat kilpailuohjeet artikkelin yläosasta.