TAKAISIN

Millainen nurmikonhoitaja olet?
- testaa tietosi ja voita GreenCaren tuotepaketti

Julkaistu: 11.10.2018

Millainen nurmikonhoitaja sinä olet vai onko sinulla vielä paljon opittavaa? Testaa tietosi ja osallistu arvontaan. Kaikkien osallistujien ja yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl GreenCaren tuotepakettia. Tuotepaketti sisältää 40 kg Rakeista nurmikkokalkkia. Kilpailuaika on 12.10.-31.10.2018. Voittaja ilmoitetaan Puutarha.net etusivulla ja -verkkolehdessä.

GreenCaren tuotepaketti sisältää:

Rakeinen nurmikkokalkki on pienirakeinen, Grobiootti -hyötymikrobeja sisältävä, kaksivaikutteinen erikoiskalkki nurmikoille. Valmistettu erittäin nopeasti liukenevasta, rakeistetusta dolomiittikalkista (Mg-pitoisuus yli 10%) ja GroBiootti™ -hyötymikrobeista. Vähentää maan happamuutta ja parantaa maan mururakennetta. Kalkita voit milloin vain!

GroBiootti™ -hyötymikrobit edistävät juurten kasvua, suojaavat juuria haitallisilta mikrobeilta ja edistävät nurmikon hyvinvointia. GroBiootti™ -hyötymikrobit nopeuttavat myös leikkuujätteen ja kuihtuneen ruohon hajoamista maaperässä, jolloin ravinteet tulevat uudelleen nurmikon käyttöön. Sisältää runsaasti magnesiumia, joka edistää nurmikon syvän vihreää väriä. 

Testaa tästä ja katso tulokset: