TAKAISIN

SaunaLed on kotimaista designia

Päivitetty: 15.12.2021

Nauti joulusaunan löylyistä tunnelmallisessa valaistuksessa. Design from Finland -merkillä varustettu SaunaLed-valaisinsarja istuu sekä perinteiseen että moderniin saunaan.

  

Sauna on rakas ja tärkeä paikka suomalaiselle − jokaisella meistä on saunasta jotain muistoja ja mielikuvia: loimu puulämmitteisestä kiukaasta, joulusaunan rauhoittava tunnelma, kiuaskivien ja saunajuoman sihaus, mökkisauna järvimaisemineen ja koivuntuoksuineen, keskustelut iloineen ja suruineen; modernit kaupunkisaunat, joissa on käytetty voimakkaita värikontrasteja; ylelliset yksityistilat, joiden lasiseinien läpi on katseltu kavereiden kanssa saunoessa kiekkofinaalia tai euroviisuja.

Yhtä kaikki, saunavalolla on merkittävä rooli tilan toimivuudessa ja tunnelmassa. Vaikka saunakokemukseen hakisikin kuituvaloilla erityisefektiä, yleisvalo ja tehokas siivousvalo ovat myös tarpeen.

Sävyt sopiviksi

Airamin tuotekehitysosastolla luotu muotokieleltään selkeälinjainen ja ajaton SaunaLed istuu sekä perinteiseen että moderniin miljööseen. Valaisimen puuosat ovat tervaleppää ja ne valmistetaan Suomessa, suomalaisesta puusta. Tuoteperheellä on Design from Finland -merkki. Valaisimen puupinta on jo itsessään kaunis, mutta puuvalmiina sen voi halutessaan sävyttää panelointiin sopivaksi.
 

Valaisimen puupinnan voi halutessaan sävyttää panelointiin sopivaksi.

SaunaLed-valaisimen voi asentaa korkeintaan metrin korkeudelle saunassa. Kiinteä AC-led on jykevää tekoa ja kestää kuumassa ja kosteassa tilassa hyvin. Saatavilla on kolme eri kokoa.

  
  

Sauna on usein kooltaan pieni. Oikeanlaisella valaistuksella tilan voi saada tuntumaan neliöitään suuremmalta. Ahtaaseen tilaan hyvä vaihtoehto on pystymallinen SaunaLed-valaisin: aseta valaisimet nurkkiin ja ihaile, miten valo valtaa tilan ja antaa sille ääriviivat.

SaunaLedin pehmeä valo on himmennettävä, joten sen saa hyvin säädettyä tarpeeseen sopivaksi, yleisvalosta tunnelmanluojaksi. Tummaan saunaan sopii hämärämpi valaistus.

Osta Rakentaja.fi-verkkokaupasta