TAKAISIN

Kerää biojätteet omaan astiaansa
- hajuttomasti ja ilman kärpäsiä

Julkaistu: 13.8.2019

BioProffa Keruuastia on joka kodin ja mökin hyödyllinen keittiön apuväline, joka estää ikävät hajut ja pörräävät banaanikärpäset!

BioProffa Keruuastia on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja metallista. Se on kestävä, erinomainen astia, minne voit laittaa vihannesten ja hedelmien kuoret - sekä kaikki ruokajätteet aterian jälkeen. Voit antaa jätteiden kertyä sinne useankin päivän ajan ilman, että tarvitsee huolehtia kärpäsistä tai epämiellyttävistä hajuista kodissasi. Kannessa oleva aktiivihiilisuodatin pitää hajut kurissa!

Tutustu ja tilaa BioProffa Keruuastia

Helppo puhdistaa: Astia pestään lämpimällä saippuavedellä. Aktiivihiilisuodatinta voi pestä liuottamalla sitä saippuavedessä ja samalla ravistamalla sitä hieman, jotta kiinnittynyt lika irtoisi suodattimesta. Noin 20 minuutin liuotuksen jälkeen voit huuhdella astian lämpimällä vedellä. Suodatin kestää useita kuukausia. Astian sisällä voit käyttää myös muovipussia.

Tyylikäs muotoilu: BioProffa Keruuastia on erinomainen tupaantuliais- ja syntymäpäivälahja tai vaikka häälahja! Kauniin ja modernin retron ulkonäkönsä ansiosta se sopii joka keittiöön.

Tilavuus 5 l. Valitse suosikkisi 6 eri väristä; uutuutena nyt basilikanvihreä ja helmenharmaa!

Tutustu myös kätevää Bokashi kompostoriin

Molemmat tuotteet voit tilata osoitteesta www.eurogarden.fi