TAKAISIN

Biolan uutuudet 2019

Julkaistu: 29.4.2019

Biolan Yrtti- ja taimilannoite on valmistettu kotisirkkojen kasvatuksessa syntyvästä sivuvirrasta, joka sisältää sirkan lannan lisäksi kasviperäistä rehua. Lannoitejauhe soveltuu yrteille, salaateille
sekä taimikasvatukseen. Yrtti- ja taimilannoite sisältää kaikkia kasvin tarvitsemia ravinteita luonnollisessa muodossa.

Hinta: 1 litran ämpäri noin 8 €


Lue lisää
Biolan Yrtti- ja taimilannoiteBiolan Yrtti- ja taimilannoite
Biolan Kasviperäinen lannoiteBiolan Kasviperäinen lannoite

Biolan Kasviperäinen lannoite on luonnonmukainen lannoitejauhe kesäkukille, salaateille, yrteille, taimille ja huonekasveille. Tuote on valmistettu kasviperäisistä raaka-aineista ja se sisältää kasvin tarvitsemat pää- ja hivenravinteet. Kasviperäinen lannoite myös aktivoi kasvualustan pieneliötoimintaa. Se sisältää merileväjauhetta, jonka sisältämät luonnon tehoaineet edistävät kasvien ravinteidenottoa ja hyvinvointia.

Hinta: 1 litran ämpäri noin 8 €

RootgrowTM -mykorritsa on mykorritsaseos puutarha- ja huonekasveille. Mykorritsa on kasvin juuren ja sienen muodostama symbioosi, jonka ansioista kasvin juuristopinta-ala kasvaa ja sekä veden että ravinteiden saanti tehostuu. Mykorritsa tekee kasvista kestävämmän erilaisia stressitilanteita, esimerkiksi kuivuutta, tauteja ja tuholaisia vastaan. Mykorritsa lisätään multaan kasvin istutus- tai kylvövaiheessa.

Hinta: 150 g pussi noin 9 €

Biolan Rootgrow -mykorritsaBiolan Rootgrow -mykorritsa
Biolan Nurmikon SammalveksBiolan Nurmikon Sammalveks

Biolan Nurmikon Sammalveks on luonnonmukainen nestemäinen erikoislannoite sammaleen poistoon nurmikolta. Käsittelyn jälkeen sammal ruskettuu jopa vuorokaudessa ja kuivunut sammal voidaan poistaa esimerkiksi haravoimalla. Sammalveks laimennetaan veteen ja se riittää noin 200−250 m2 käsittelyyn.

Hinta: 2 litran kanisteri noin 30 €

Biolan Tehokuivike on erikoiskuivike kompostoitumisen tehostamiseen. Kuivikkeeseen lisätyn rypsirouheen sisältämä typpi ja energia kiihdyttävät kompostoitumista. Biohiili aktivoi kompostin mikrobitoimintaa ja lisäksi biohiilellä on kyky sitoa kompostin hajuja. Tehokuivikkeen kuituhamppu ja turve pystyvät sitomaan runsaasti kosteutta ja kuivike tasaakin tehokkaasti kompostimassan kosteuseroja. Kuivikkeen sisältämä karkea havupuun kuori ja kuituhamppu pitävät kompostimassan ilmavana, mikä on ensiarvoisen tärkeää kompostin hajuttoman toiminnan kannalta.

Hinta: 30 litran säkki noin 11 €

Biolan TehokuivikeBiolan Tehokuivike

Jälleenmyyjät: Puutarhatuotteiden myyntipaikat