TAKAISIN

Sovellan kanssa on helppoa olla luova

Päivitetty: 5.10.2020

Jokaisessa kodissa on omanlaisensa säilytystarpeet. Sovellan tuotteet mahdollistavat monipuolisuuteensa, yhdisteltävyytensä ja ajattoman muotoilunsa myötä oman luovuuden hyödyntämisen säilytyskokonaisuutta suunniteltaessa.

Onpa kyseessä sitten pieni tai suuri tila, Sovellalta löytyy ratkaisu kodin tavaroiden siistiin säilöntään. Säilytysjärjestelmä on helppo suunnitella, nopea asentaa ja kätevä käyttää. Säilytysratkaisuista löytyy paikka kaikille kodin aarteille vaatehuoneesta varastoon, eteisestä autotalliin ja keittiöön.

sovella-keittio-1920x1080-2
sovella-keittio-1920x1080

Joustavuutta pieniin ja ahtaisiin tiloihin

Tee kodin säilytyksestä arkista taidetta. Sovella antaa siihen ajattomat raamit. Linjakas ja muuttuva rakenne sopii erinomaisesti pelkistetyn muotokielensä vuoksi suomalaisiin koteihin. Sovella ja yhdistele mieleisesi säilytystila haluamaasi paikkaan.

Joskus säilytystä saattaa rajoittaa tilan ahtaus. Sovella muotoutuu helposti myös pieniin ja kapeisiin paikkoihin.
 

Tuotteet mahdollistavat säilytystilan lisäämisen,
vaikka tilaa on käytettävissä vain vähän.

sovella_keittio_1920x1080

Oletko miettinyt esimerkiksi keittokomeroon tai keittiöön yksinkertaisen tyylikästä, kestävää ja helppohoitoista avohyllykköä? Sovellan lyhennettävän lankahyllyn avulla toteutat siron hyllykkökokonaisuuden, jota ei tarvitse piilotella ovien taakse. Totetuta hyllylle kaunis kokonaisuus purkeista ja purnukoista, nosta esiin kauneimmat kahvikupposet ja teepannut. Vain mielikuvitus on rajana. Koska lankahylly on lyhennettävissä, se tuo joustavuutta pienten ja ahtaiden tilojen säilytykseen. Jokainen voi toteuttaa sillä juuri omaan keittiöönsä tai tilaansa sopivan hyllykön, sillä lankahylly voidaan sovittaa myös kapeaan väliin, johon tavalliset hyllyt eivät leveyssuunnassa mahtuisi. Tila on mahdollista ottaa käyttöön koko leveydeltään.

Lankahyllyä on saatavilla 60 ja 90 sentin levyisenä, mutta sen voi katkaista leveyssuunnassa haluttuun mittaan. Tuotteen syvyys on valinnan mukaan joko 30 tai 40 senttiä. Lyhennettävälle lankahyllylle on omat kannattimensa, joiden kantavuus on 40 kiloa. Sovellan käyttöä ja kulutusta kestävät tuotteet ovat maalattua terästä. Värivaihtoehtoina ovat valkoinen, hopean harmaa efekti ja musta. 

sovella-kollaasi-1920x360

Sovella on kotimainen kodin säilytysjärjestelmien valmistaja,

joka on säilönyt suomalaisten kotien aarteita jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Kaikki Sovella-tuotteet saa liitettyä yhteen. Vankka ja käytännöllinen rakenne sekä ajaton muotoilu ovat laadukkaiden Sovella-tuotteiden perusta.


Tutustu tuotteisiin

Haluaisitko maksuttoman esitteen?
​​​​​​​Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.