TAKAISIN

Tätä moni ei tiedä – Kodin voi turvata hälytysjärjestelmällä ilman kuukausimaksua

Päivitetty: 22.2.2021
Koti on usein tyhjillään asukkaiden ollessa töissä, harrastuksissa tai lomilla. Monia painaa huoli siitä, onko kotona kaikki hyvin heidän ollessaan muualla. Abloy Oy:n kyselytutkimuksen* mukaan 33% pientalossa asuvista suomalaisista miettii usein poissa ollessaan, onko koti kunnossa. Mobiililaitteella hallittava kodin turvajärjestelmä tarjoaa edullisen vaihtoehdon kodin turvaamiseen – ilman kuukausimaksuja. Kun järjestelmä on kytketty mobiililaitteeseen, käyttäjä tietää aina, mitä kotona tapahtuu.

Abloy Oy:n Yale-tuotteiden markkinointipäällikkö Janika Niskasen mukaan monelle tulee yllätyksenä se, että kotiin voi saada älykkään hälytysjärjestelmän kuukausimaksuttomasti. Yale Smart Living -konsepti koostuu kuukausimaksuttomista tuotteista, joita ovat Yale Smart Home -hälytysjärjestelmä, valvontakamerat sekä Yale Doorman -älylukko.

Tutustu tuotteisiin

Smart Home -hälytinpaketti SR-3300Smart Home -hälytinpaketti SR-3300
vk7-yale_smart_living_1000x1000_2
yale-all-in-one-wifi-valvontakamera-1000x1000

Hälytysjärjestelmä ilmoittaa tapahtumista puhelimeen

Yale Smart Home -hälytysjärjestelmän hallinta on helppoa. Järjestelmän voi aktivoida päälle ja pois matkapuhelimella. Lisäksi hälytinpaketin mukana tulee näppäimistö, jonka avulla järjestelmän saa kytkettyä päälle. Järjestelmän saa aktivoitua myös Yale Doorman älylukon kautta.

Käyttäjä saa hälytyksen mobiililaitteeseensa järjestelmän havaitessa jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Kameralla varustettu liiketunnistin lähettää puhelimeen kuvan havaitessaan liikettä. Kuvan perusteella kodin omistaja voi päättää, tarvitseeko paikalle hälyttää apua. Käyttäjä pystyy itse muokkaamaan järjestelmästä itselleen sopivan kokonaisuuden, liittämällä hälytysjärjestelmään haluamiaan komponentteja, kuten palohälyttimiä, liiketunnistimia tai lämpöä ja kosteutta mittaavia huonesensoreita. Hälytysjärjestelmä on kuukausimaksuton.

Yale-valvontakameroilla näet live-kuvaa

Yale All-in-One WiFi -valvontakamera lähettää ilmoituksen käyttäjälle, kun joku on ovella tai liikkuu pihapiirissä. Mobiilisovelluksen kautta kameran kuvaa voi tutkia etänä mistä päin maailmaa tahansa. Kaksisuuntaisen äänen avulla käyttäjä voi antaa vaikkapa ohjeita lähetille tai kysellä liikkujan asiaa. Yale Smart Living -konsepti tarjoaa laajan valikoiman helppokäyttöisiä ja luotettavia turvakameroita korkealla kuvanlaadulla.

Mobiilisovelluksen kautta kameran kuvaa voi tutkia etänä mistä päin maailmaa tahansa.Mobiilisovelluksen kautta kameran kuvaa voi tutkia etänä mistä päin maailmaa tahansa.

Estä vesivahingon syntyminen

Yale Smart Home -järjestelmällä voidaan valvoa asuntomurtojen lisäksi kiinteistön turvallisuutta palohälyttimien ja vuotovahtien avulla. Asenna vuotovahti esimerkiksi pyykin- ja astianpesukoneen sekä tiskipöydän alle. Havaitessaan kosteutta, saat tiedon mahdollisesta vesivuodosta mobiililaitteeseesi.

Vuotovahti hälyttää havaitessaan kosteutta.Vuotovahti hälyttää havaitessaan kosteutta.

Avaimeton älylukko helpottaa arkea

Abloy Oy:n tutkimuksen mukaan 34 % pientalossa asuvista suomalaisista miettii usein, menikö ovi varmasti lukkoon. Abloyn Yale Doorman -älylukko tarjoaa helpotusta tähän arkiseen pulmaan, sillä älylukko lukittuu automaattisesti. Älylukko myös hälyttää sekä paikan päällä että mobiililaitteen välityksellä, mikäli lukkoa yritetään murtaa. Yale Doorman on avaimeton älylukko, joten avaimia ei tarvitse kantaa mukana. Ainaisen avainten etsinnän voi näin unohtaa. Avaimettomuus lisää turvallisuutta, sillä avaimia ei voi kopioida, eikä hukkuneiden avainten kulkeutumisesta vääriin käsiin tarvitse huolehtia.

vk49-koodi-762x762

* Dagmar Oy:n toteuttama, Abloy Oy:n helmikuussa 2019 tilaama kyselytutkimus.

Katso video hälytysjärjestelmästä