• Etusivu
  • Varusteet

Kaikki työkalut yhdellä akulla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 21.05.2019Päivitetty 29.01.2024
20195_57994.jpg

Boschin Power for ALL 18 V -akkujärjestelmässä yksi akku sopii kaikkiin saman tuoteperheen laitteisiin. Voit aloittaa hankkimalla esimerkiksi akkuporakoneen, akun ja latauslaiteen ja täydentää sarjaa vähitellen muilla tarvitsemillasi laitteilla – mutta ilman lisäakkuja ja -latauslaitteita. Työskentelyn helppous perustuu siihen, että yksi akku sopii kaikkiin saman jänniteluokan työkaluihin. Akun vaihtaminen "lennosta" toiseen työkaluun varmistaa, että rakennushommat eivät jää kesken. Boschin kehittämä 18 V Power for ALL -järjestelmän akku on tehokas, kestävä ja monipuolinen ratkaisu suuriinkin projekteihin. Työt valmistuvat vaivattomasti yhdellä ainoalla akkulatauksella ilman tarpeettomia lataustaukoja.

Järjestelmän hyödyt

  • Suuri työkaluvalikoima, yksi akku: "Power for ALL" -akkujärjestelmä varmistaa joustavat käyttömahdollisuudet. Kun haluat esimerkiksi rakentaa kirjahyllyn, hioa huonekaluja, sahata puuta, leikata pensaita tai viimeistellä nurmikon: voit käyttää Boschin monia erilaisia sähkö- ja puutarhatyökaluja yhdellä ainoalla akulla.
  • Täydellä voimalla loppuun asti: Sahaa kauemmin ja ruuvaa enemmän ruuveja – aina tasaisella teholla. Syneon-siru ottaa akusta kaiken irti. Energiansyöttö ei vähene akun latauksen laskiessa, vaan kone jatkaa täydellä voimalla loppuun asti.
  • Aina käyttövalmis: Boschin uudet litiumioniakut vakuuttavat suurella tehollaan, kevyellä painollaan ja pienellä koollaan. Ne ovat aina käyttövalmiina ja ne voidaan ladata täyteen tai osittain koska tahansa.
20195_58088.jpg

Sahaustyöt ennennäkemättömän helposti

Puutarhan oksien katkaisu, hyllytasojen sahaus tai puulaatikon paloittelu onnistuvat käden käänteessä uudella Bosch AdvancedCut ketjusahalla. Sen NanoBlade-teknologia perustuu pyörivään ketjuun, joka koostuu neljän millimetrin kokoisista ketjunivelistä. Se varmistaa, että NanoBlade-sahat leikkaavat erityisen tarkasti ja tärisemättä. Bosch AdvancedCut 18 on erittäin kätevä ja monipuolinen 18 V:n akkusaha, joka soveltuu erinomaisesti suorakulmaisiin sahauksiin sekä upotussahauksiin. Huoltovapaa työkalu ei kaipaa voitelua, teroittamista tai kiristämistä. Laitteen tehokas hiiliharjaton EC-moottori varmistaa nopean sahauksen ja suuren leikkauskapasiteetin. Johdottomuus puolestaan tuo vapautta työskentelyyn ja vaihdettavan litiumioniakun ansiosta saha on aina käyttövalmis kaikkiin tehtäviin: oksien ja levyjen tärinätön sahaus onnistuu vaivatta sekä sisä- että ulkotiloissa.

Ominaisuudet:

  • NanoBlade -teräteknologia mahdollistaa vapaakätisen sahauksen myös ilman työkappaleen kiinnittämistä
  • Monipuoliset sahausmahdollisuudet sekä sisällä että ulkona
  • Uudenlainen muotoilu mahdollistaa sahauksen reunojen lähellä. Voit esimerkiksi katkaista oksat rungon pinnan läheltä
  • Helppo, turvallinen ja nopea sahanterä vaihto: avaa salpa, vaihda terä ja sulje salpa
  • Ei tarvitse huoltoa, koska sahanterää ei tarvitse öljytä eikä teroittaa
  • Litiumioniakun ansiosta saha on aina käyttövalmis kaikkiin tehtäviin. Sen irrotettavaa akkua voi käyttää myös muissa Power for ALL-järjestelmän työkaluissa
20195_57993.jpg

Viimeistele piha siistiksi

Boschin kevyet, akkukäyttöiset viimeistelyleikkurit tekevät nurmikonhoidosta miellyttävää: pääset leikkurin kanssa, vaikka pihasi perimmäiseen kulmaan ilman pelkoa johtoon sotkeutumisesta. Et tarvitse polttoainekanistereita eikä pihalla ole polttomoottorin katkua. Kone siistii ojan pientareet, pensaiden alustat ja kivien ympärystät; kaikki ne alueet, jotka yleensä jäävät ruohonleikkuun jäljiltä hoitamattoman näköisiksi. Koneen innovatiivinen muoviteräjärjestelmä leikkaa tehokkaasti ja tarkasti: Ei enää vaivalloista lankakelojen vaihtoa ja lankojen sotkeutumista.
Pidempi käyntiaika, erittäin kevyt ja säästää tilaa: tämän mahdollistaa Boschin litiumioniakut. Ne voidaan ladata koska tahansa uudelleen. Ne ovat aina käyttövalmiita, koska niissä ei tapahdu latauksen purkautumista – tämä takaa johdottoman ja monipuolisen liikkumavapauden. Älykkäästi ohjatun energiansyötön ansiosta saat kaikki työt valmiiksi optimaalisella teholla ja akun loppumatta: kaikki Boschin ART-akkutrimmerit on varustettu Syneon-sirulla. Se syöttää akun energiaa täsmälleen tarpeen mukaan.

20195_57997.jpg

EasyGrassCut

  • Tasapainoinen ja kevyt malli helppoon ja rasittamattomaan käyttöön.
  • Helposti asetettava reunaleikkuutoiminto kahvaa kopauttamalla ja kääntämällä
  • Kätevä puoliautomaattinen kela tekee manuaalisen säädön tarpeettomaksi
UniversalGrassCut
  • Ergonominen V-muotoinen kahva varmistaa miellyttävän työskentelyasennon.
  • IntelliFEED syöttää lankaa automaattisesti, jotta voit työskennellä ilman tarpeettomia keskeytyksiä.
  • Kääntyvän pään voi säätää kätevästi kumartumatta nurmikon reunojen viimeistelyyn.

Erityyppiset nurmikot, käyttäjän pituus, puutarhan koko ja olosuhteet sekä valinta akku- tai verkkovirtakäyttöisen mallin välillä: itsellesi parhaiten sopivan trimmerin valinta riippuu monista eri tekijöistä. Etsi itsellesi parhaiten sopiva malli vain neljällä vaiheella.

Pitkä käyttöikä ja huippunopea lataus

Ainutlaatuinen Bosch Electronic Cell Protection (ECP) suojaa litiumioniakkua ja takaa tämän ansiosta pidemmän käyttöiän. Tämä erityinen elektroniikkaosa suojaa ylikuormitukselta, jossa akun ylikuormituksen yhteydessä laitteen toimintaa rajoitetaan automaattisesti. Se estää myös akun syväpurkautumisen ja suojaa tämän ansiosta vaurioilta.

Turbolatausperiaatteensa ansiosta Boschin litiumioniakku saavuttaa uusilla Bosch-latauslaitteilla jo latausajan puolessa välissä 80 prosenttia kokonaistehostaan. Lisäksi: Litiumioniakun voi ottaa koska tahansa pois latauslaitteesta – tämä ei vaurioita akkua eikä lyhennä sen käyttöikää.

20195_57996.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20065_61.jpg
Sammalta nurmikolla?
Sammal valtaa paikan, jossa nurmikko ei syystä tai toisesta viihdy. Kun nurmikko voi hyvin, ei sammal pärjää sille elintilakilpailussa. Pysyvään tulokseen päästään poistamalla sammaloitumisen syyt: nurmikon huono ravinne- tai vesitalous, maan happamuus tai tiiviys ja alueen varjoisuus.Jos nurmialue on erittäin sammaleinen, kannattaa nurmikko perustaa kokonaan uudestaan.Sammaloituneelta nurmialueelta haravoidaan irtoava sammal pois, ja alue ilmastoidaan talikolla tai sammaleenpoistajan avulla. Alue kalkitaan huolellisesti. Kalkki alentaa maan happamuutta ja estää siten sammalen kasvua. Pinnalle lisätään ohut kerros hiekkaa ja multaa. Lopuksi alue tasoitetaan jyräämällä ja kylvetään uusia siemeniä. Jos paikka on varjoinen, kannattaa valita lajikkeita, jotka menestyvät varjoisemmassakin (esim. puisto- ja etelännata). Jatkossa huolehditaan kastelusta.
20226_45906.jpg
Lehtipensasaidan leikkaaminen
Istutusleikkaus tehdään aina keväällä joko istutuksen yhteydessä tai syksyllä istutetuille taimille seuraavana keväänä. Piiskataimet leikataan noin 10 sentin korkeudelta ja haaroittuneet aitataimet 2–3 silmun päältä. Tarkoituksena on saada taimet haaroittumaan mahdollisimman alhaaltaja näin aidasta tulee tiheä alhaalta saakka. Myös vapaasti kasvavan aidanteen taimet leikataan samalla tavoin. Jos astiataimi on hyvin haaroittunut alhaalta asti, sitä ei tarvitse leikata.
20084_10429.jpg
Todellista kierrätystä oksasilppurilla
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.Lehtipuuhake on mainio raaka-aine kompostiin: se pitää massan sopivan ilmavana, tasaa kompostin kosteusoloja ja kiihdyttää mikrobitoimintaa. Havupuuhake taas on parhaimmillaan katteena.
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton