TAKAISIN

Tee Se Itse -ponttoonilaituri - ohjeet laiturin tekoon

Julkaistu: 17.4.2018

Tee se itse -laiturin rakentaminen on nopeaa ja helppoa, kunhan vain vasara pysyy kädessä. Ammattimieheltä tai parilta rakentamiseen tottuneelta tee se itse -mieheltä laiturin teko vie aikaa parin päivän verran. Alla olevilla ohjeilla valmistuu kelpo ponttoonilaituri, jolla on mukava viettää kesäpäiviä.

Meren- ja järvenrantatonteilla on olennaista, että käytössä on kunnon laituri. Laiturityypin valintaan vaikuttaa rannan jyrkkyys ja veden syvyys sekä tietysti myös käyttötarkoitus. Ponttoonilaituri on siitä kätevä, että se soveltuu useimpiin rantoihin ja käyttötarkoituksiin.

Tee se itse -laituri on valmis ja odottaa kiinnitystä rantaan.Tee se itse -laituri on valmis ja odottaa kiinnitystä rantaan.

Laiturin rakentaminen vie vain parin päivän verran aikaa ammattimieheltä tai parilta rakentamiseen tottuneelta Tee Se Itse -mieheltä. Seuraavassa ohjeet ja tarvikeluettelo.

Katso Rakentaja.fi TV: Tee se itse -laiturin rakentaminen

Katso Rakentaja.fi TV: Laiturin asennus rantaanLaiturin mittapiirros...
Tee se itse -laiturin tarvikeluettelo
Tarvikeluettelosta näet kaikki laituriin tarvittavat tarvikkeet ja määrät....

Vain Puutarha.net -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja.

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan