TAKAISIN

Älä jätä vesiskootteria veden armoille – Hanki oma laituri jetille

Päivitetty: 21.6.2021

Ethän säilytä jettiäsi tällä hetkellä vedessä tai trailerin päällä?

Vedessä jetin pohja pääsee levääntymään ja trailerin päälle jettiä on hankala parkkeerata sekä vesille lähteminen on sen vuoksi työläämpää kuin jettilaiturilta. Pidemmissä vesijetin seisotuksissa olisi myös hyvä, että pakoputki ja konetila saataisiin tyhjennettyä vedestä.

Jettilaiturilla saatkin pidettyä jettisi hyvässä kunnossa, pääset lähtemään liikkeelle helposti ja parkkeeraat sen vaivattomasti. Valitse siis aito ja alkuperäinen Lip-Lapin jettilaituri!

Jettilaituri vesijetin turvalliseen säilytykseen

Lip-Lapin jettilaituri sopii vesijetin kiinnitykseen ja säilytykseen sekä säästät aikaa ja vaivaa, kun et joudu nostamaan jettiä trailerillekaan ajon jälkeen. Vesijetin pohja pysyy puhtaana, koska jettiä säilytetään irti vedestä.

Jettilaituria voidaan käyttää myös soutuveneille, kanooteille, jollille ja kumiveneille ja sitä on saatavana myös tuplajettilaiturina kahden jetin säilytykseen.
 

Laituri toimitetaan osina (3 osaa - kaksi perusosaa ja ajoluiska) kuljetuksen helpottamiseksi, joten laituri mahtuu helposti yhden eurolavan päälle tai pakettiautoon/pieneen peräkärryyn. Jettilaituri on nopea kasata ja asentaa kahden henkilön toimesta.

Jettilaituri soveltuu kiinnitettäväksi erilaisiin laiturityyppeihin kiinnityssarjalla.

Jettilaituri

  • Yhdelle jetille (tai muulle menopelille) tarkoitetussa laiturissa on ajoluiska ja kaksi perusosaa, jotka ovat rotaatiovalettua, hyvin kestävää, MDPE-muovia. Liitososat, joilla muoviosat liitetään yhteen on ruostumatonta terästä.
  • Laiturin kantavuus on noin 1 000 kg
  • Se voidaan kiinnittää joko pitkittäin tai poikittain isomman laiturin kylkeen.
  • Jettilaituri painaa noin 120 kg

Tutustu lisää jettilaituriin>>
Jettilaituria voi käyttää myös muun menopelin säilytykseen kuin jetinJettilaituria voi käyttää myös muun menopelin säilytykseen kuin jetin

Tuplajettilaituri

Tuplajettilaiturille saa vaikka pariskunnan omat jetit säilytykseenTuplajettilaiturille saa vaikka pariskunnan omat jetit säilytykseen
  • Kahdelle jetille tarkoitettu laituri koostuu kahdesta toisiinsa kiinnitettävästä jettilaiturista.
  • Laiturin kantavuus on noin 2 000 kg
  • Se voidaan myöskin kiinnittää joko pitkittäin tai poikittain isomman laiturin kylkeen.
  • Tuplajettilaituri painaa noin 240 kg


Tutustu lisää tuplajettilaituriin>>

Katso video jettilaiturin asennuksesta ja käytöstä

Kiinnostuitko?
Jätä yhteydenottopyyntö ja/tai tilaa esite