TAKAISIN

Syksy ja talvi ovat hyvää aikaa päivittää pihapiiri

Päivitetty: 27.9.2021

Rakenna piharakennus syksyllä tai talvella ja vietä kesä 2021 uudistuneessa pihapiirissäsi. Tiesithän, että talvi on mainiota aikaa rakentaa? Suomessa yleisin rakennuskausi on luonnollisesti kesä, mutta lumi ja routa eivät ole esteinä talvirakentamisellekaan.

Kontio laajensi piharakennuskokoelmaansa, joilla saat lisätilaa kotisi tai huvilasi pihapiiriin helposti ja tyylikkäästi. Onko haaveenasi lisävarasto tai kesäkeittiö? Piharakennus ratkaisee monta majoitus- ja säilytysongelmaa niin mökillä kuin kotipihallakin. Päivitä piharakennuksesi 20-luvulle helposti ja tyylikkäästi Kontio tyylikkäillä piharakennusmalleilla. Löydät alta muutaman poiminnan Kontion laajasta piharakennusvalikoimasta.

Kontio Glass House –autokatokset

Glass House autokatos 1Glass House autokatos 1
Glass House autokatos 2Glass House autokatos 2

Kontio Glass House -autokatos muuntuu tyyliisi sopivaksi. Glass House -autokatokset ovat nimensä mukaisesti suunniteltu sopimaan Kontion Glass House talojen ja -huviloiden kanssa täydellisesti yhteen, mutta modernin arkkitehtuurin ansiosta ne täydentävät kauniisti myös muunlaisista rakennuksista koostuvaa pihapiiriä. Valittavina on sekä yhden että kahden auton katos. Kattovaihtoehtoina on harja- ja pulpettikatot. Ulkonäköä voi muuntaa esimerkiksi katoksen pilareiden väliin valittavilla rimoituksella, paneloinnilla tai lasilla. Katoksen varastossa on reilusti säilytystilaa.

Kontion piharakennukset

Kontion piharakennus-uutuus Hanhikki tarjoaa reilusti lisää tilaa niin vieraille, harrastuksiin kuin säilytykseen.Kontion piharakennus-uutuus Hanhikki tarjoaa reilusti lisää tilaa niin vieraille, harrastuksiin kuin säilytykseen.
Päivitetty Pioni A -suosikkipihamalli tarjoaa kesävieraille ihanteelliset makuu- ja oleskelutilat.Päivitetty Pioni A -suosikkipihamalli tarjoaa kesävieraille ihanteelliset makuu- ja oleskelutilat.

Modernisoitu klassikko Kataja sopii moneen erilaiseen pihapiiriin. Kataja on mökki-idylliin sopiva varasto.
Kaksiosaisessa varastorakennuksessa on tilaa sekä siistimmille tavaroille että ronskimmille työkaluille. Liiteriä voit käyttää myös puuvarastona. Puucee sijaitsee omassa rauhassaan rakennuksen päädyssä. Terassin luoman kivan julkisivun ansioista Kataja sopii tontin keskeisellekin paikalle.

Kontio KatajaKontio Kataja