TAKAISIN

Sähkömiestä saa aina odottaa

Päivitetty: 4.12.2019

Monelle on varmaan tuttua, että pyytäessä sähkömiestä käymään, odotus ei pelkästään tunnu pitkältä ajalta, vaan se on sitä. Avun pyytäjälle olisi tärkeä saada apu heti paikalle, mutta milloin saa ja kenet?

Syksy saapui ja pimeät illat - valoa kotipihaan turvallisuussyistä, mutta kuka auttaa?

Eräs naishenkilö oli ottanut yhteyttä yhteen jos toiseenkin sähkömieheen, joista jokainen lupasi tulla asentamaan pihavalaistuksen kotipihaan alkusyksystä. Syksy ehti saapua ja sen mukana pimenevät illat, mutta kotipiha pysyi pimeänä. Sähkömiestä odoteltiin edelleen saapuvaksi.

Kyseinen naishenkilö odotteli sähkömiehiä tontilleen peräti kymmenen vuoden ajan, kunnes ymmärsi, ettei tontille ole tulossa yksikään hänen vuosien varrella kutsumansa sähkömies paikalle. Odotus oli turhaa ja turhauttavaa.
Etenkin Etelä-Suomessa tällainen ongelma koetaan hyvinkin yleiseksi. Sähköasentajia ei riitä kaikkialle ja koska heidän työkuormansa on monissa yrityksissä suuri, ei pienet työt ja asennukset ole täystyöllistettyjen ammattilaisten työlistalla prioriteetti nro 1. 

Kun ammattilaista ei tahdo saada paikalle, vaikka kuinka yrittäisi houkutella, tällöin kuvaan astuvat valitettavan usein oman elämänsä sähköasentajat eli kouluttamattomat työmiehet. Vaikka ajatus "tein itse ja säästin" voi tuntua houkuttelevalta tai pyydät sähköistä "jotakin tietävää" kaveria avuksi, tulee muistaa että Suomessa sähköasennuksia saa tehdä vain ammattilainen asianmukaisten lupien kanssa.

24 Center lupaa, että ammattilainen tulee paikalle kellonajasta, vuodenajasta, säästä ja työtehtävästä huolimatta.

Sähköpäivystys

Sähkövian sattuessa älä yritä itse korjata vikaa vaan soita päivystyspalveluun ja odota sähkömiestä paikalle. Sähköpäivystyksen palveluihin kuuluu sähkösuunnittelun ABC, sähkövian korjaus, lattialämmityksen korjaus, vikapäivystys, järjestelmien huolto, varavoimalat, valaistusjärjestelmät, antenni-, yleiskaapelointi- ja KNX-asennukset, sähkölämmitys, viestintä- ja tietojärjestelmät, äänentoisto, kamerajärjestelmät, lämpökamerakuvaukset sekä kuntotarkastukset.

Kun vahinko yllättää, aikaa ei jää koskaan hukattavaksi vaan apua on saatava paikalle nopeasti. 24 Center toimii hätäkeskusperiaatteella ja reagoi taloteknisiin hätätilanteisiin välittömästi. Vahingon laajenemista pyritään ehkäisemään jo puhelinneuvonnassa ja osaava ammattilainen hälytetään paikalle jopa 15 minuutissa. Toimeksiannot välitetään paikallisesti toimiville yhteistyökumppaneille, jotka hoitavat työn alusta loppuun tarpeen vaatimusten mukaan ja sinun ehdoillasi.


24 Center auttaa sinua 24/7 valtakunnallisesti, kun tarvitset:

  • putkipäivystystä
  • lukkopäivystystä
  • sähköpäivystystä
  • imuautopäivystystä
  • kylmälaitepäivystystä
  • lasipäivystystä
  • suurtehoimurointia
  • automaatiopäivystystä
  • erikoissiivousta tai
  • turvapäivystystä.

Muista myös, että työn osuudesta saa kotitalousvähennyksen!

​​​​​​​Asiakastyytyväisyys on tärkeää!

24 Center kerää säännöllisesti asiakkailtaan asiakaspalautetta, jonka avulla he pystyvät kehittämään palveluaan entistä paremmaksi. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti olleet erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja palvelun nopeuteen taloteknisissä päivystystehtävissä.

Asiakaspalvelu pyritään hoitamaan asiallisesti ja rauhallisesti asiakasta rauhoitellen, koska jokaisella asiakkaalla on uniikki hätätilanteensa soittaessaan talotekniseen päivystyspalveluun. Apu tulee paikalle nopeasti tilanteessa kuin tilanteessa, eikä ketään jätetä yksin ongelmansa kanssa.


Lue lisää asiakaskokemuksista>>


Apu on lähelläsi - Soita numeroon 0100 2470

Ota rohkeasti yhteyttä 24 Centeriin, niin sinua palvellaan henkilökohtaisesti!

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin 24 Center on yhteydessä sinuun!